Digidexo.com

Hva er Testosteron Gel brukes til?

Hva er Testosteron Gel brukes til?


Testosteron er et legitimt farmasøytisk med viktige medisinske anvendelser. Den er utformet for å utfylle eller erstatte naturlig testosteron hos menn med organer ikke produserer tilstrekkelige mengder av hormonet. Gelen kan imidlertid også bli misbrukt av de som leter etter måter å øke allerede tilstrekkelige testosteronnivåer for de samme grunnene til at idrettsutøvere og kroppsbyggere kan misbruke andre steroider. I tillegg til de legitime medisinske bruksområder, produsentene av testosteron gels understreke sine mer overfladiske sekundære fordeler for å gjøre dem attraktive for et bredere marked.

Funksjon

Topisk testosterongel brukes til å behandle hypogonadisme, en tilstand i hvilken kroppen produserer lite eller ingen testosteron. Som et resultat av den mangel, kan et individ opplever en mangel på primære eller sekundære kjønnskarakteristika, eller for tidlig begynnelse av "hann menopause" og andre abstinensvirkninger. Hypogonadisme er generelt ansett som en permanent tilstand. Produsentene av testosteron gel, men markedet sitt produkt til et bredere marked av menn opplever midlertidige og reversible symptomer av det de kaller "Low T."

Fordeler

De annonserte fordelene av testosteron gel relateres til virkningene testosteron har på kroppen. De inkluderer økt muskelmasse, redusert kroppsfett, økt bentetthet, høyere energi, bedre humør og økt seksuell lyst og ytelse. Selv om disse påstandene er designet for å appellere til så godt som alle menn, har testosteron gel også alvorlig bruk i behandling av diabetes, noe som kan føre til redusert testosteronnivå, erektil dysfunksjon (som kan resultere fra lavt testosteronnivå), og kroniske smerter, som studier antyder er korrelert med lavt testosteronnivå.

Funksjoner

Den testosteron brukes i topiske geler er et krystallinsk, hvitt pulver form som kalles 17-beta-hydroksyandrost-4-en-3-on. Den konsentrasjon av testosteron i gelen er så lite som en prosent, og bare omtrent 10 prosent av den topiske anvendelse er faktisk absorberes gjennom huden. Avhengig av den enkelte og hans behov, kan den daglige doseringen være så lite som 5 g gel (inneholdende 50 mg av testosteron) til så mye som 10 g (inneholdende 100 mg).

Identifikasjon

Aktuelt testosteron gel er en luktfri og fargeløs klar gel består hovedsakelig av vann og alkohol. Bortsett fra sin hormoninnhold, ligner det tett gel hånd sanitizers. I motsetning til sannsynlige forventninger, er det vanligvis brukes på armer og skuldre.

Betraktninger

Testosteron gel er en reseptbelagte medisiner som bare er tilgjengelig gjennom medisinske fagfolk. Mens det vanligvis er reservert for diagnoser av hypogonadisme, som beskrevet ovenfor, kan det også bli forbudt av en lege for mindre permanente tilstander assosiert med lav serumtestosteron. Vanligvis, i det minste en blodprøve er nødvendig for å bekrefte lavt testosteron før en diagnose og resept kan gis.