Digidexo.com

Fordelene med linfrø for barn

Fordelene med linfrø for barn


For barn og voksne, linfrø, en blå, blomstrende plante dyrkes for oljen i sine frø, tilbyr en rekke fordeler, blant annet kreftforebyggende stoffer, lavere kolesterol og blodtrykk, og økt energi og utholdenhet, ifølge US Department of Agriculture . Linfrø har også noen egenskaper som er spesielt gunstig for barn.

Øke immunitet

Linfrø kan øke immunitet hos barn, hjelpe dem til å utvikle sterke immunforsvar med større evne til å bekjempe sykdom og smitte. I en fersk studie, en gruppe av skolen barna som tok mindre enn en teskje linfrøolje om dagen sterkt redusert forekomst og alvorlighetsgrad av luftveisinfeksjoner, ifølge AskDrSears.com. I tillegg kan linfrø stabilisere blodsukkeret ved å stabilisere blodsukkernivåer. Likeledes, flaxseeds inneholder 27 forskjellige forbindelser som er anerkjent for kreftforebygging, ifølge US Department of Agriculture.

Brain Development

Linfrøolje er ofte et anbefalt supplement for kvinner som er gravide eller ammer, siden linfrø inneholder Omega-3 fettsyrer er nødvendig for hjernens utvikling og kommunikasjon mellom nervecellene i hjernen. Omega-3 fettsyrer har vist seg å øke kognitive og leseferdigheter.

Reduser ADD

ADHD eller ADD er en vanlig lidelse i mange klasserom, men de fettsyrer som finnes i linfrø kan bidra til å redusere forekomsten av ADD, økende oppmerksomhet span og fokus blant barna i skolealder.

Bedre Skin

Dessuten kan omega-3 fettsyrer i linfrøolje redusere hud problemstillinger og utbrudd, skape et bedre, klarere hudfarge samt sterkere negler. Siden mange barn blir ertet for å ha akne, kan linfrø hjelpe på dette området også.