Digidexo.com

Hvordan avlaste gass og oppblåsthet

Noen ganger føles det som om hver gang du spiser noe gassiness og oppblåsthet begynner nesten umiddelbart.
Det er mange underspill faktorer som forårsaker gass og bloat. Mange av disse faktorene er de typer mat som du spiser, mengden av luft som forbrukes mens du spiser, og din toleranse for de matvarer som du spiser. Det er enkle trinn for å ta i avlaste gass og oppblåsthet.

Hvordan avlaste gass og oppblåsthet

hvilke typer mat du spiser. Vi har alle hørt at bønner forårsake overflødig gass og magesmerter fra oppblåsthet, men det er andre matvarer som attributt til disse irritasjonsmomenter også. Kål, brokkoli, rosenkål og andre bartrær grønnsaker er årsaken også, for ikke å nevne løk, ulike typer bønner, og noen former for karbohydrater. Prøv å eksperimentere med ulike matvarer for å se hvor hovedproblemet ligger. Du trenger ikke å unngå disse matvarene helt; Prøv å redusere porsjonsstørrelser eller begrense mengden av gassproduserende matvarer du forbruker på hver sittende. For eksempel, hvis du har røde bønner på menyen til lunsj, så kan du hoppe over brokkoli og velge andre grønnsaker som er lettere å bryte ned av kroppen som for eksempel squash, eller vannbaserte grønnsaker.

Når vi blir eldre, kan det virke som vi bloat og produsere gass oftere. "Hvorfor kan ikke vi har disse problemene når vi er barn?" Mye av dette har å gjøre med det faktum at som kroppen aldre, betyr det ikke produsere mengden av nødvendige enzymer som brukes til å bryte ned visse matvarer som vi gjorde da vi var barn. Noen virkelig gode eksempler vil være melkeintoleranse. Som bukspyttkjertelen aldre, mister evnen til å produsere mengden av laktase-enzym nødvendig for å bryte ned laktose. Resultatet er overskytende gass og oppblåsthet. Når bukspyttkjertelen ikke slipper effektiv tilførsel av enzymer for å bryte ned maten er fortært, forflyttes maten til tarmene hvor arbeidet er avsluttet av bakterier i tarmen. Når disse bakterier bryter ned mat, slipper de svovel og andre gasser som resultat. Vurdere å ta en fordøyelseskanal enzym supplement til hjelp i bearbeider vanskelig å bryte ned karbohydrater og andre matvarer. Snakk med legen din om de beste enzymer for deg. Gode ​​enzym kosttilskudd inneholde en rekke forskjellige enzymer som benyttes for å bryte ned forskjellige typer av mat, og avlaste gass og oppblåsthet som resulterer fra dårlig fordøyd saken.

Noen former for gass og oppblåsthet oppstår som et resultat fra å konsumere for mye luft. Oppblåsthet og gass lettelse kan tas i noen få enkle trinn når denne typen problemet oppstår. Tregere å spise maten. Sultet enkeltpersoner noen ganger skjerf maten ned etter bare ett bitt fra skjeen og deretter svelge. Dette vil skade deg på slutten. Ikke bare er kroppen din kommer til å ha en hard tid å fordøye biter av hel mat i magen, men uutgitte luft som kan være fanget i maten vil umiddelbart føre til bloat. Ro deg ned først før spising; selv om du er sulten. Ta en bit av maten og sakte tygge, og pass på å tygge maten grundig. Dette vil bidra til å bli kvitt all luft i maten, og eliminere gass og bloat fra luft buildup. Forbruker alltid drikke med sugerør. Halmen vil forhindre luft inn magen.

Hvis du konsumert for mye luft som et resultat av å spise og kan ikke slippe luft, drikke litt ingefær te. Finn en god merkevare av ingefær te som sin effektivitet vil utelukkende bli bestemt på styrken av ingefær. Du kan lage din egen ingefær te ved bløtlegging i rå ingefær i varmt vann i fem minutter. Dette vil bidra til å lindre magesmerter fra gass og oppblåsthet.

Hint

  • Det kan være lurt å snakke med legen din for å utelukke eventuelle lidelser eller sykdommer som IBS (irritabel tarm syndrom).