Digidexo.com

Bovine Growth Hormone i Milk

Bovine Growth Hormone i Milk


Med mindre melken du drikker og andre meieriprodukter du forbruker spesifikt sier de er BGH-free eller organisk, kunne de inneholde rekombinant storfe veksthormon, en genmodifisert sammensatte. Men ifølge American Cancer Society, en 2007 USDA undersøkelse fant at mindre enn 17 prosent av kyrne var å få BGH injeksjoner. The Food and Drug Administration godkjent bruk av BGH i november 1993, etter studier ble gjennomført som gikk god for sin sikkerhet, ifølge American Cancer Society. Men Canada og EU, bevisst voksende helsemessige bekymringer, har nektet bruk av hormonet siden 1999.

Betydning

Bovint veksthormon, eller BGH, i sin naturlige, unengineered tilstand, kalles bovint somatotropin. Monsanto konstruert hormonet, merking det Posilac, ifølge Humane Farming Association. Kyr motta jevnlige injeksjoner som overtale sine organer for å produsere omtrent 30 prosent mer melk enn de ellers ville gjort, ifølge Monsanto.

Funksjon

Menneskehandel, produserer hypofysen veksthormon, som er ansvarlig for utviklingen av kroppen og produksjonen av celler. Bovine veksthormon som er genetisk produsert i et laboratorium bærer navnet syntetisk eller rekombinant somatotropin. Bovint veksthormon, både de naturlige og modifiserte typer, stimulere produksjonen av melk ved å forårsake en uptick i et annet hormon som kalles insulin-lignende vekstfaktor.

BGH helsemessige problemer

The American Cancer Society rapporterer to problemer som har oppstått om menneskers helse og BGH. Den første er den idé at insulin-lignende vekstfaktor har potensial til å øke i blodet hos personer som bruker meieriprodukter som inneholder BGH. Den andre foreslår at folk som bruker BGH meieriprodukter er sannsynlig å bli utsatt for antibiotika-resistente bakterier når BGH kyr blir behandlet for BGH-indusert mastitt. Studier er mangelfulle med hensyn til den potensielle skaden insulin-lignende vekstfaktor og antibiotika-resistente bakterier utgjør for mennesker.

Effekter på Cows

Ifølge Humane Farming Association, innrømmer FDA at BGH injeksjoner skape dårlig helse og nødvendig administrasjon av antibiotika i melkekyr. Tingenes tilstand øker jurinfeksjoner og sannsynligheten for at melk fra disse kyrne vil vise tegn på bakterier.

Betraktninger

Melkekyr av de produserte i overkant av £ 10 1930. av melk hver dag. Dette tallet hadde økt til nesten 40 kg. ved slutten av 1980. Ekstrapolert ut til dagens BGH besetninger, med Monsantos 30 prosent økning i melkeproduksjonen, mer enn 50 kg. melk er nå generert per ku, sier Humane Farming Association. Det er påstått at dette kulminerer i mange flere veterinær problemer som kan knyttes direkte til melk overproduksjon.