Digidexo.com

Hvordan virker Vegetarisme Hjelp Longevity?

Hvordan virker Vegetarisme Hjelp Longevity?


Noen vegetarianere kan nyte lengre levetid spenn fordi de er spart sykdommer, inkludert visse kreftformer. Faktisk, noen talsmenn for vegetarisme oppfordrer foreldre til å styre sine barn mot plantebaserte valg å motarbeide den økende forekomsten av diabetes og fedme blant de yngre generasjoner. Men ifølge "Life Extension" magasinet, forskning viser at kjøtt-fri livsstil er ikke en magisk kule mot alle plager. Etter 80 års alder, vegetarianere og kjøtt etere viser lignende forekomst av hjerteinfarkt.

Forskningsresultater

Vegetarianere peker til deres generelle lavere forekomst av fedme, hjertesykdom, diabetes og visse kreftformer enn sine kjøttetende familiemedlemmer og venner. Forskere sikkerhetskopiere disse utsagnene, og legger til at folk som spiser animalske produkter har større sjanse for å lide av nyresykdom, betennelser og blindtarmbetennelse. Vegetarianere som er yngre enn 65 år har 45 prosent mindre sjanse for å lide et hjerteinfarkt enn folk som spiser kjøtt, ifølge "Life Extension" magazine. British Broadcasting Corp (BBC) siterer en studie av 60.000 mennesker som er publisert i British Journal of Cancer som fant færre kreft i blodet, blære og mage blant plantebaserte eaters.

Verdi av Vegetarianisme

Et balansert vegetarisk kosthold ofte er spioneringen som å ha rikelig med naturlig beskyttelse mot sykdommer. Et vanlig måltid plan kombinerer frisk frukt, grønnsaker, hele korn korn, nøtter, frø og vegetabilske proteinkilder som soya funnet i soyamelk. Disse matvarer inneholder det viktige fiber, vitaminer, proteiner og andre komponenter som forbedrer god helse. Og enda viktigere, er porsjoner med frukt og grønnsaker ikke lastet med skadelig mettet fett og kolesterol av animalske produkter.

Helse Lovbrytere

Vegetariske talsmenn anser kjøtt og helmelk som to av de største helse lovbrytere. Begge inneholder mettet fett og kolesterol, og er blottet for antioksidanter, fiber og komplekse karbohydrater. I 95 prosent av E. coli-tilfeller, animalske produkter har skylden, ifølge Vegetarian & Vegan Foundation. Dette forurensning er en ledende årsak til kortsiktig nyresvikt hos barn. Laktoseintoleranse er økende, melder stiftelsen, og noen vegetarianere teoretisere at kumelk kan påvirke bukspyttkjertelen og føre til en utbruddet av diabetes.

Forsiktighetsregler

Motstridende forskning tilbakeviser noen av vegetar samfunnets krav til lang levetid. For eksempel tidsskriftet "Mekanismer for aldring og utvikling" tyder på at vegetarianere ikke kan anta at de vil overleve sine kjøttkrevende jevnaldrende fordi vegetarianere kan lide av lave nivåer av Carnosine som kommer fra kjøtt. Uten dette næringsstoffet, legger glukose seg til kroppens proteiner, noe som resulterer i en tilstand som kalles glycation. Noen som lider glycation kan oppleve høyt blodtrykk, åreforkalkning, kreft eller Alzheimers. "Life Extension" magazine anbefaler tilskudd av både Carnosine og B12-vitaminer for alle som har kuttet eller redusert kjøtt fra hennes diett. Også gjør et vegetarisk kosthold ikke alltid vern mot dødelig tykktarmskreft.

Betraktninger

Laster opp på frukt og grønnsaker er unarguably et positivt skritt i enhver velvære plan. Som en rådgiver for World Cancer Research Fund bemerket, "Jo nærmere man nærmer seg en total plante mat diett, jo større helsegevinst. Animalsk mat, generelt, er ikke veldig nyttig, og vi trenger å komme bort fra å spise dem."