Digidexo.com

Hvordan bli kvitt alkohol pusten

Etter en natt med drikking, kan du føle selvbevisst om lukten av alkohol på pusten. Myten om å plassere en krone under tungen er ikke løsningen for å sikre lukt av alkohol ikke passerer dine lepper. Prøv noen av disse enkle hjelpemidler, eller piffe den opp med et farmasøytisk løsning.

Hvordan bli kvitt alkohol pusten

Eliminere alkohol pusten

•  Ikke bland drinker. Stikker med én drink vil gjøre eliminere alkohol lukter lettere, siden du bare må jobbe for å skjule en lukt i motsetning til en blanding av vodka, vin, øl og whisky alle sammen.

Suck på en menthol hoste dråpe. Denne sterke lukten vil skjule eventuelle sprit rester på pusten.

Spis mat med sterke smaker, for eksempel hvitløk eller løk. Vaske den ned med kaffe for å legge til en annen duft på toppen av allerede aromatisk pusten. Siden du sannsynligvis kommer til å rape, som vil bringe lukten av alkohol opp igjen, slik at du har mat i magen vil hjelpe.

Tygg tyggegummi med sterke mynte eller frukt smaker, eller suge på pusten fresheners som Altoids eller Listerine strimler.

Ta aktivert piletre trekull for å fjerne alkohol fra systemet, og dermed løse alkohol pusten. Bland den med bentonitt pulver og juice.