Digidexo.com

Magnesium Carbonate & Diaré

Magnesium Carbonate & Diaré


Magnesium-karbonat er en form av mineralet magnesium, et naturlig element. Det er viktig for en rekke humane kroppsfunksjoner, inkludert ben utvikling og muskeltonus; I tillegg kan det også tas oralt i supplement form for å avlaste hjerte brenne og fordøyelsesbesvær. Men når for mye tilføres via maten eller supplerende former, kan magnesiumkarbonat forårsake diaré og magekramper.

Funksjon

Magnesiumkarbonat virker i kroppen på konsert med kalsium for å administrere celle funksjon i muskler. Kalsium fremmer stivhet og stivhet, mens magnesiumkarbonat fremmer vev avslapping og glatthet. Når kroppen har de passende forhold av kalsium til magnesium-karbonat (2: 1), forekommer riktig muskel rytmer, særlig i fordøyelseskanalen. Men når for mye magnesiumkarbonat tilføres via maten og kosttilskudd, musklene i fordøyelseskanalen blir for glatt og avslappet, forårsaker mat å passere raskt gjennom og bli eliminert som diaré.

Betraktninger

Magnesiumkarbonat er funnet i en rekke vanlige matvarer og er funnet i særlig høy konsentrasjon i veganer og vegetariske dietter. Dietter som er rike på disse matvarene uten gratis mengder mat eller kosttilskudd som inneholder kalsium kan føre til diaré. Slike matvarer inneholder spinat, brokkoli, neper, grønne bønner og en rekke frø som lin og solsikkefrø.

Forebygging / løsning

For å redusere eller forhindre diaré forårsaket av magnesiumkarbonat, kan en individuell redusere inntaket av magnesium-rike næringsmidler eller øke mengden av kalsiumrike matvarer de svelges. Noen gode eksempler på kalsium rik mat inkluderer melk, ost, yoghurt, marineblå bønner og appelsiner. En annen mulig løsning er å ta et kalsiumtilskudd; National Institutes of Health setter dagpenger for kalsium på 1000 mg. En endelig løsning for å redusere eller forebygge diaré forårsaket av magnesium-karbonat er å legge til en daglig fiber supplement til langsom passasje av avføring gjennom tarmen.

Advarsel

Det er viktig ikke å fjerne magnesiumkarbonat fra det daglige kostholdet fordi det bidrar til en rekke viktige fysiske funksjoner. Den farer magnesiumkarbonat mangel omfatter kvalme, svakhet, tretthet, vekttap, muskelsammentrekninger, muskelspasmer og unormal hjerterytme. Lave magnesium karbonat-nivåer kan også redusere mengden av kalium i blodet, noe som kan føre til ytterligere helseproblemer.

Potensiell

Mens magnesiumkarbonat kan forårsake diaré når for mye er inntatt, er det et verdifullt mineral som ikke bør unngås på grunn av dens potensial til å forårsake løs avføring. Magnesiumkarbonat kosttilskudd (i vitamin skjema) blir ofte anbefalt av alternative rette spesialister som en kjemisk fri behandling for søvnløshet, forstoppelse og stølhet. Det er også ofte tatt på en jevnlig basis av kroppsbyggere og andre profesjonelle idrettsutøvere for å hindre muskelkramper etter trening. Før du legger til eller fjerner magnesiumkarbonat i kostholdet ditt, ta kontakt med din lege for videre råd.