Digidexo.com

Hvordan overtale jeg folk til å spise sunn og næringsrik mat?

Hvordan overtale jeg folk til å spise sunn og næringsrik mat?


Tale folk til å spise sunn næringsrik mat kan være en krevende oppgave, men planlegging fremover forenkler saken. Den primære faktor for en sunn livsstil er hva du ikke spiser heller enn hva du spiser. Ved å eliminere bearbeidet mat fra kosten, vil kroppen fungere slik det skal. Men for å øke vitalitet, og holde seg energisk, en sunn livsstil er avhengig av maten du spiser.

Hvordan overtale jeg folk til å spise sunn og næringsrik mat?

Hvordan overtale jeg folk til å spise sunn og næringsrik mat?

Fremme sunn mat rik på smak, eller surround sunn mat med velsmakende påfyll. Hvis folk er tilbøyelige til å spise bearbeidet mat, er sjansen de vil ikke endre over natten. For å sikre en enkel overgang, legge pålegg som chiliflak eller feta ost over grønnsaker, eller sette oliven i hel-hvete pasta. Dette vil gjøre måltidene mye mer appetittvekkende for nykommere, og er den beste måten å starte en rekke sunne matvaner.

lede ved eksempel. Oppmuntre de helsemessige fordelene som kommer fra å spise ernæringsmessig mat, og dele hvordan det forandret livet ditt til det bedre. Understreke den følelsesmessige velvære, mental årvåkenhet, og generelle vitalitet du har fått fra å spise sunne måltider. Sunn mat bør være topp prioritet når motivere folk til å endre sin livsstil.

Bygg et måltid plan som er lett å vedlikeholde og forstå. Unngå å bruke faguttrykk og kompliserte oppskrifter. Skriv ned alternativer til måltidene dine venner og familie vanligvis spiser. For eksempel, i stedet for frokostblanding om morgenen prøve havregryn med brunt sukker som sunn erstatning. Når folk kommer inn i en rutine, bør alt annet blir andre natur.

Kjøp kun nødvendige matvarer på super markedet. Emballerte produkter er vanligvis mye dyrere enn de du forberede deg. Spare penger kan være en veldig god insentiv i å endre folks holdning til å spise sunt.

Hint

  • Klem din egen organiske appelsinjuice og la dine venner og familie sammenligne det til butikk-kjøpte appelsinjuice. Forskjellen er tydelig, og er et godt utgangspunkt hvis du vil at folk skal se fordelene med en gang.
  • Ta med deg venner og familie til et sunt vegetarisk restaurant. Tvinge dem til å velge mat fra en meny som bare tilby næringsrik alternativer kan føre til en ny fascinasjon i å spise sunt.
  • Prøv å ikke over gjør det med kokebøker og måltid plan bøker. Vanligvis folk å bli kjent med sunn mat ikke er motivert nok til å lese dem. Prøv å lage ditt eget måltid planer for venner og familie; det vil ende opp med å bli mye mer hands-on prosessen, og vil være lettere å følge.