Digidexo.com

Beste hoste medisiner for spedbarn

De fleste spedbarn vil oppleve en hoste på et eller annet tidspunkt. Flertallet av hoste er forårsaket av forkjølelse og virus. Likevel kan det være frustrerende og skremmende når barnet ditt har en hoste. Det kan være lurt å gi barnet ditt over-the-counter hoste medisin for å hjelpe ham hvile bedre, men det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) fraråder det. Over-the-counter hoste medisiner kan være farlig for babyer. Dessuten er hoste en beskyttende refleks for spedbarn. Det bidrar til å holde lungene klar og hindrer choking. For disse grunner, er hjemmetjenesten best "hoste medisin" for spedbarn.

Leder Elevation

En baby med en hoste har ofte medfølgende nesetetthet og drenering. Det hjelper å la babyen sove i skrått. Dette vil fremme nasal drenering og lindre stuffiness. Gjør dette ved å plassere noe under enden av sengen. Du kan også prøve å la ham sove i sin karriere, swing eller bouncy sete.

Aldri plassere en pute eller en annen gjenstand i henhold til spedbarn. Ethvert objekt lagt til babyens soveområde øker risikoen for krybbedød (SIDS). Det er viktig å sørge for at du ikke heve babyens hode så langt at han lener seg fremover. Bruk alltid god dømmekraft.

Luftfuktere

Luftfuktere bidra til å bryte opp brystet lunger. De har også fukte tørre neseganger og lindre stuffiness. En dampende bad fungerer også godt. Bare kjøre den varm dusj, så ta babyen på badet i flere minutter å inhalere dampen. Steam er en fin måte å behandle en hoste forårsaket av falsk krupp.

Saline og Suge

Siden mange hoste er sinus relatert, er det viktig å holde en baby nesegangene ren og fuktig. Du kan gjøre dette ved å administrere saltvann nesedråper, etterfulgt av mild pære sug.

Væsker

Det er viktig at en baby med en hoste bli tilbudt væske ofte. Væsker vil løsne slim i lungene og nesegangene og holde den fra å bli klissete. Dette gjør det lettere for et spedbarn å hoste opp slim. Således forhindrer lungebetennelse.

Du kan også tilby dine baby varme væsker. Varme væsker bidra til å slappe luftveiene og lindre hoste. Vær alltid forsiktig når du varmer væsker for et spedbarn.

Cold Air

En hoste forårsaket av falsk krupp vil svare godt for kald luft. Et spedbarn med falsk krupp vil bjeffe som en sel når han hoster. Denne meget stramt lød hoste svarer godt til noen få minutter i kulden eller står foran fryseren inhalasjon av kald luft. Ofte er kald luft som brukes etter behandling med damp har sviktet.