Digidexo.com

Divertikulitt Symptomer Relief

Divertikulitt er en tilstand der små poser i fordøyelsessystemet bli infisert. Resultatet er en rekke symptomer som smerte og ømhet i området for bukhulen, kvalme, feber og drastiske endringer i avføringsvaner, inkludert diaré og forstoppelse. Dette gastrointestinal lidelse er mest vanlig hos personer over 40 år De som lider med divertikulitt kan få lindring gjennom en rekke metoder.

Medisinsk behandling

Diverticulitis er en bakteriell infeksjon. Derfor kan legen forskrive antibiotika for å hjelpe bli kvitt bakteriene. Du kan bli bedt om å bare konsumere væske for et par dager og til å hvile i sengen mesteparten av tiden. Smertestillende medikamenter som paracetamol og ibuprofen kan bidra til å redusere ubehag under restitusjonsprosessen.

Kirurgi

Divertikulitt kan føre til andre komplikasjoner, for eksempel intestinal hindringer og abscesser. Disse alvorlige forholdene krever sykehusinnleggelse og ofte kirurgi. En kirurg kan ha å tømme ut en hindring eller abscess og / eller reparasjon kompromittert intestinal vegger. Vellykket operasjon og forsiktig bedring bør gi lindring fra smertefulle symptomer som følger den underliggende divertikulitt.

Forebygging

For å redusere sjansene for å håndtere ubehagelig av divertikulitt, kan forebygging være svært gunstig. Spise en diett som er høy i fiber. For lite fiber kan forårsake forstoppelse, som i sin tur kan føre til divertikulitt. Drikk rikelig med vann. Tren regelmessig for å hjelpe fordøyelsessystemet utføre optimalt. Opprettholde en sunn vekt også.