Digidexo.com

Matvarer som Lavere Diabetes Risk

Matvarer som Lavere Diabetes Risk


Mer enn 57 millioner mennesker i amerikansk falle i pre-diabetiker kategori, ifølge American Diabetes Association. Endring i kostholdet, vektkontroll og treningsprogrammer kan muligens redusere antall nye tilfeller av type 2 diabetes.The American Diabetes Association rapporterer at de med diabetes er mer utsatt for hjertesykdommer og andre helseproblemer.

Glykemisk indeks

En viktig måte du kan måle mengden sukker du får i kostholdet ditt er med en glykemisk indeks diagrammet. Den glykemisk indeks er et system som rangerer matvarer av hastigheten ved hvilken deres karbohydrater omdannes til glukose i kroppen, er et mål på effekten av mat på blodsukkernivåer. Ved å holde blodsukkeret regulert vil du minske sjansene for å få diabetes.

Frukt og grønnsaker

De fleste grønnsaker er lav i sukker og kan spises i overflod. Grønnsaker er generelt lav i kalorier og rik på vitaminer og mineraler. Noen av de høyere kalori grønnsaker som søtpoteter, erter og mais har mer sukkerinnhold, men er næringsrik Du bør begrense, men ikke unngå, inntaket av disse spesielle grønnsaker. Lav-sukker frukt er cantaloupes, bær, epler og fersken.

Karbohydrater

Karbohydrater er nødvendig for kroppen å fungere ordentlig. Det er mange high-fiber karbohydrater som bidrar til å holde blodsukkeret regulert. Spis hel-korn brød, brun ris og fullkornspasta, som er fulle av vitaminer og stabilisert blodsukkeret. Belgfrukter som svarte bønner, pinto bønner og linser bidra til å regulere blodsukkeret. Unngå så mye som mulig hvitt mel produkter, hvite poteter, raffinert hvitt sukker og søtet drikke.

Snacks

Spise flere ganger om dagen regulerer blodsukkeret. Det er mange snacks du kan health hengi seg som tortilla chips med salsa, en halv honningmelon med cottage cheese, fettfattig ost smeltet på hel-korn brød, skjære opp grønnsaker med dip av fettfri yoghurt krydret med oregano , parmesan ost og sitron pepper krydder, et glass V8 juice eller en håndfull av blå bær.

Spise tips

The American Diabetic Association anbefaler at hvis du drikker, begrense det til ikke mer enn to drinker for menn og en drink for kvinner per dag. Mål din mat for å sikre at du ikke overspising. Generelt sett en halv kopp tilsvarer en porsjon mat. Les etiketter for konserveringsmidler, transfett, kaloritelling og porsjonsstørrelser. Spis kaker og desserter bare for spesielle anledninger Du kan nyte å spise ute, og hvis du er usikker på om ingredienser i en bestemt matrett, spør serveren.