Digidexo.com

Kava Drikk Forberedelse

Kava Drikk Forberedelse


Brukes som en seremoniell drikke på øyene i det sørlige Stillehavet i århundrer, kava kava er en stor hit i alternativ medisin markedet over hele verden. Takket være sin evne til å redusere angst og stress og gi en glatt, beroligende følelse til de som drikker det, det har tiltrukket seg mange fans blant de stresset ut borgere av den moderne verden. Du kan kjøpe kava kava i bulk rot eller i pulverform og forberede en avslappende kava drink rett i ditt eget kjøkken.

Bruksanvisning

Sett 4 oz kava-kava rot eller pulver i blender med 2 kopper vann og 2 ss lecithin eller vegetabilsk olje. De aktive ingrediensene i kava kava ikke er vannløselige slik at tilsetning av en fettkilde bidrar til å trekke dem.

Bland kava kava, vann og lecithin sammen til du får en fin tykk, men glatt masse.

Place denne tykke blandingen i musselin filterposen, som bør være inne i en stor skål for å samle den væske anstrengt.

Mos musselin bag med hendene, klemme på bløt kava-kava mix og vred den ut. Det bør produsere en ugjennomsiktig, kremet, men gråaktig substans. Periodisk dyppe posen tilbake i bollen for å samle mer fuktighet og gjenta prosessen, vred ut massen inntil saften er ekstrahert.

Kast innholdet av musselin strai posen etter at det ikke lenger produserer den kremaktig ekstrakt. Ta bollen av kava-kava juice og hell i shot glass. Serveres til alle de som ønsker å prøve denne kraftige drikke.