Digidexo.com

Hvordan Bukseseler Come Off?

Formålet med seg bukseseler er å rette ut tennene. Når tennene er rett og smilet ditt er justert, vil orthodontist ta tannregulering av. Orthodontist vil først fjerne bue ledninger ved å klippe ledningene mellom noen av konsollene. Noen ganger er det nødvendig å klippe hver åpen wire og trekk ut ledningen fra hver brakett individuelt. Men det er mer vanlig å klippe buen ledningen mellom hver annen brakett og skyv ledningen gjennom to braketter for å fjerne det.

Deretter vil tannteknikeren å fjerne brakettene. Dette gjøres ved å lirke brakettene utenfor tannen. Imidlertid er ekstrem forsiktighet tatt for ikke å skade tannen. Mens dette blir gjort, vil pasienten føle litt press. Noen av brakettene kan eksplodere mens de blir fjernet. Dette er normalt og ikke forårsaker noen skade.

Når ledningene og brak har blitt tatt bort, vil orthodontist fjerne lim fra tennene ved hjelp av et spesialverktøy. Dette verktøyet skyter høyt trykk kald luft på tennene for å sprenge limet unna. Under denne delen av fjerningsprosessen, må pasienten forblir helt i ro på tross av kraftig smerte av kald luft treffer tennene. Av denne grunn, kan enkelte orthodontists nummen pasientens tannkjøtt. Pasienten vil da bli montert på en holder, som brukes til å holde tennene rett.

Når tannregulering kommer av, hvis holderen ikke er slitt, kan tennene bli skjeve gang. Imidlertid er bruken av tilbakeholderen midlertidig fordi det tog tennene til å forbli i posisjon uten å trekke av bukseseler.