Digidexo.com

Tannhelsesekretær Plikter og ansvar

Tannhelsesekretær Plikter og ansvar


Tannhelsesekretærer er leid inn for å utføre en rekke pasientbehandling, laboratorium og kontor plikter og ansvar mens du arbeider tett med og sammen med tannlegen for å gi hjelp når det er nødvendig. Selv om tannhelsesekretærer vanligvis lærer on-the-job ferdigheter, mange får opplæring fra høgskoler, institutter og andre skoler som tilbyr dental-bistå programmer, ifølge amerikanske Bureau of Labor Statistics.

Primære Plikter og ansvar

Tannhelsesekretærer er primært ansvarlig for å levere tjenester knyttet til pasientbehandling og må først sterilisere og desinfisere instrumenter og utstyr som skal brukes av tannlege. De må da forberede og legge ut alle instrumenter og materialer som trengs for å behandle hver pasient. Etter innhenting og oppdatering av pasientens tann poster, er det tannhelsesekretær plikt til å sørge for at pasienten er komfortabel for prosedyren. Når tann prosedyren starter, er den tannlegeassistenten er ansvarlig for å levere varer til tannlegen og utsuging pasientens munn. Mange tannhelsesekretærer er også ansvarlig for å utarbeide materiale for tannavtrykk og restaureringer, bruke salver anestetika på tannkjøttet og plassere tann demninger i munnen før prosedyrer, fjerne overflødig sement og kirurgi suturer fra munnen etter prosedyrer, plassere og fjerne periodontal dressinger, polering tennene for å fjerne flekker, og enhver annen plikt regissert av en tannlege eller juridisk autorisert i en stat.

Sekundære Plikter og ansvar

Mange tannhelsesekretærer er også leid inn for å utføre sekundære oppgaver i laboratoriet og kontor i tillegg til pasientbehandling plikter. På kontoret, kan sekundære ansvarsområder omfatter planlegging og bekrefte avtaler, mottak og sitteplasser pasientene i behandlingsområdet, holde behandlings poster, administrerende at tannhelsesekretærer som arbeider i laboratoriet kan være ansvarlig for blant annet å lage stein og gips tenner og munn kaster, fabrikere midlertidig kroner, broer og munnen vakter, fabrikere kjeveortopedisk retainers og utsette og utviklings røntgen.

Spesielle Plikter og ansvar

Noen tannhelsesekretærer kan også bli bedt om å gi pasienten og samfunnet utdanning. Disse oppgaver kan være å tilby personlige munnhygiene instruksjoner og veiledning, og leverer dental- helse presentasjoner eller innstilling-oppe og går helse rettferdige boder for samfunnet, i henhold til Boise, Idaho tannlege, Dr. Guy M. Hanson.

Opplæring Ansvar

Fordi ulike tannleger har varierende prosedyrer, stiler å gjøre ting på og krav til de ansatte, tannhelsesekretærer er generelt ansvarlig for læring on-the-job ferdigheter når de er ansatt av en tannlege om de har nylig fullført en dental-bistå program eller har erfaring som tannhelsesekretær. Lære navn på instrumenter og materialer, hvordan å utføre daglige plikt krav, hvordan de skal samhandle med pasienter, hvordan å behandle filer og pasientjournaler, og annet kontorspesifikk informasjon er noen opplæringsansvar tannhelsesekretærer kan støte på.