Digidexo.com

Clematis Blomstermedisin

Clematis Blomstermedisin


Klematis, eller Clematis Vitalba, er et skog vintre med blomster også kjent som & ldquo; reisendes & rsquo; s Joy & rdquo.; Dr. Edward Bach utviklet konseptet blomsterremedier å helbrede følelsesmessige tilstander i 1930. Av hans originale 38 blomsterremedier, er klematis en av de 12 essenser anses han avgjørende for helbredelse. Det er også en av de fem essenser i Bach & rsquo; s berømte & ldquo; Rescue Remedy & rdquo.; Det er nå ulike blomstermedisin merker, men bare en klematis blomstermedisin.

The Clematis personlighetstype

Ifølge Bach Centre og Natural Guide Healing, identifisert Dr. Bach 12 menneskelige arketyper, eller forskjellige personlighetstyper. For hver av disse fant han en tilsvarende blomstermedisin som restaurerte emosjonell balanse. Den personen som trenger klematis blomstermedisin er drømmende og ute av stand til å bo i nåtiden. De har vanligvis sterke fantasi, men er ikke i stand til å gjøre sine visjoner til virkelighet. De kan være likegyldige når de er syke og gjør lite forsøk på å komme seg.

Healing med Clematis Flower Remedy

Clematis blomstermedisin bruk anbefales for følgende symptomer: dreven dagdrømming; mangel på fokus og dårlig hukommelse; en tendens til å besvime eller føle seg svak; kreativ blokk; og lever i en fantasiverden.

Tegn på at den rette er arbeider inkluderer: mer realistisk tenkning; bedre konsentrasjon; mer energi; og evnen til å finne løsninger og forbedret kreativitet.

Barn med en & ldquo; klematis & rdquo; personlighet har en tendens til å sove mer og har flere ulykker på grunn av absentmindedness. Clematis bidrar til å øke deres oppmerksomhet span og holder dem fokusert på dagens aktiviteter.

Behandling

Behandlingen fortsettes så lenge symptomene vedvarer. The Bach Centre anbefaler å ta to dråper om dagen i et glass vann. Nipp vannet i intervaller i løpet av dagen. Alternativt kan du sette klematis dråper direkte på tungen.

Making Clematis Flower Remedy

The Bach Centre bruker to metoder for å gjøre blomsterremedier. Den første er "sol-metoden," brukt med mer delikate blomster, som innebærer å plassere blomsterhoder i rent vann, og utsette dem for direkte sollys i tre timer. Blomster med woody stammer eller som ikke blomstrer i full sol er utarbeidet av kokende blomsterhoder i rent vann i 30 minutter. I hver fremgangsmåte, er den varme som overfører blomsten essensen i vannet. Dette vannet er blandet med en lik del av konjakk for å skape den & ldquo;. Grunntinkturen & rdquo; Disse & ldquo; modertinkturene & rdquo; er laget for hånd, og kan gjøres hjemme.