Digidexo.com

Hvordan bruke en Stocking Aid

Hvordan bruke en Stocking Aid


Støttestrømper kan være foreskrevet etter operasjonen, for åreknuter, for hovne ben og føtter, og for å hindre gjentakelse av venøse sår. På grunn av beskaffenheten av kompresjonsstrømper, de er vanskeligere å trekke opp enn vanlige sokker og strømper. Mange brukere er eldre og syke, og en pasient kan ha problemer med å sette dem på av seg selv. En kompresjonsstrømpe hjelpemiddel kan noen ganger hjelpe disse pasientene bruke kompresjonsstrømper uavhengig.

Tradisjonelle strømpe hjelpemidler er også tilgjengelig som er nyttig for personer med leddgikt og andre skavanker å sette på sitt ordinære valg av fottøy.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en Stocking Aid med kompresjonsstrømper

Hold strømpe hjelpemiddel i fanget ditt og trekke strømpen på strømpe hjelp, får tåa så nær slutten som mulig. Støttestrømper hjelpemidler tendens til å ha en fyldigere ramme enn tradisjonelle strømpe hjelpemidler, så sørg for at strømpen er trukket opp jevnt hele veien rundt rammen.

Hold på håndtakene og la strømpe hjelpemiddel fall forsiktig ned på gulvet så nær foten som mulig.

Sett foten inne i strømpen hjelpemiddel og inn i strømpe så langt du kan, med tærne så nær slutten som mulig, så bruk håndtakene trekke strømpen hjelpemiddel oppover, bruker den til å veilede strømpen på foten din.

Ved hjelp av en tradisjonell Stocking Aid med Ordinære strømper eller sokker

Sett sokk eller strømpe på rammen om krage formet, takrenne formet eller på annen måte. Strømpe hjelpemidler for vanlig fottøy tendens til å være litt mer grunnleggende enn for kompresjonsstrømper, men fungerer på samme prinsipp.

Plasser strømpe hjelp på gulvet, og sette foten inn i rammen, som sikrer din tå er så nær tå av plagget som mulig.

Trekk strømpe hjelpemiddel oppover med håndtaket eller håndtakene for å veilede strømpe eller sokk på foten og over ankelen.

Tips og advarsler

  • Iført gummihansker kan hjelpe deg grep strømpen bedre når du setter det på strømpe hjelpemiddel.
  • Konsultere legen din før du bruker kompresjonsstrømper som de ikke kan være egnet for noen forhold.