Digidexo.com

Slik Cure Tinea

Tinea er en vanlig soppinfeksjon av hud. Selv om vanlig blant barn, kan tinea plage noen. Det finnes forskjellige typer av tinea, navngitt i henhold til den delen av kroppen de påvirker. For eksempel er ringorm påvirker føttene kalles tinea pedis eller fotsopp og at det påvirker hodebunnen er referert til som Tinea capitis.The mest gjenkjennelige symptom på tinea er utseendet på en kløende veldefinert lapp med lys senter og røde kanter gir det den typiske ring form. Den største bekymringen med Tinea er at det er smittsomt, noe som tyder på at det spres gjennom direkte hudkontakt. Et barn som lider av ringorm lett kan infisere hans / hennes lekekamerater. Følg trinnene nedenfor for å kurere og kontrollere tinea.

Bruksanvisning

Besøk legens klinikk hvis du oppdager en vedvarende utslett overalt på kroppen.

Ta de foreskrevne medisiner regelmessig før infeksjonen er helt behandlet. Tinea av negler er en av de vanskeligste å kurere, og tar lang tid å få behandlet.

Forstå etiketter og egenskapene til noen populære over salver mot anti-sopp. Noen av disse legemidlene kan hjelpe i å gi umiddelbar lindring.

opprettholde kroppshygiene. Bruk rene, komfortable, bomull klær. Unngå å dele klær og andre generelle bruk artikler.

Tips og advarsler

  • Homeopati også har effektiv behandling for tinea. Lær mer om det ved å surfe på Internett eller konsultere en homeopati utøveren.
  • Legemidler skal tas oralt, anbefales for tinea påvirker hodebunnen og negler. Dette er fordi salver mislykkes i å trenge inn i hårsekkene og negler.
  • Tinea også infiserer dyr. Mennesker, særlig barn, bør derfor holde seg borte fra infiserte husdyr.
  • Ikke ty til selvmedisinering. Alltid konsultere en lege før du tar noen form for medisin. Siden tinea symptomer er lik de andre sykdommer, er korrekt diagnose nøkkelen for effektiv behandling.