Digidexo.com

Homeopatiske midler for High Ocular Pressure

Høy okulær press, mer ofte referert til som intraokulært trykk (IOP), har blitt koblet med ødeleggende visuelle forhold som glaukom. Mesteparten av tiden, vil leger foreskrive medisiner som dråper for å hjelpe avlaste trykket. Men for de som liker å unngå narkotika på alle kostnader, er det homeopatiske alternativer tilgjengelig.

Antioksidanter

Øke inntaket av antioksidanter kan bidra til å lindre høy okulær trykket ved å beskytte synsnerven fra å bli betent eller infisert. Det kan også bidra til å forbedre den utgående strømmen av fluid i øyet, noe som reduserer trykket. Antioksidanter er også blitt vist å redusere frie radikaler i legemet, og hvis de kan blokkere oksygen-avledede frie radikaler vasokonstriksjon (tiltrekking av årer i øyeområdet), kan det også bidra til å avlaste trykket. De mest vanlige antioksidanter er vitaminer C, E og beta-karoten.

Magnesium

Ifølge Dr. Edward Kondrot, en homøopatisk øyelege, har magnesiummangel blitt assosiert med høyt blodtrykk, noe som i sin tur fører til innsnevring av blodårer. Han sier magnesium har vist seg å forbedre sirkulasjonen gjennom øynene i noen tilfeller.

Chromium

Heve god kolesterol (HDL) og senke lipider er den grunnleggende formel for medikamentet Timoptic, som er foreskrevet for glaukom og IOP. Å gjøre dette samme med et naturlig supplement i stedet for et medikament bør føre til tilsvarende resultater, men uten bivirkninger. Heldigvis har krom vist seg å gjøre akkurat det. Ifølge Dr. Kondrot, noen tar Timoptic bør vurdere å supplere den med krom.