Digidexo.com

Antibiotika for en øyeinfeksjon

Antibiotika for en øyeinfeksjon


Øyeinfeksjoner kan være irriterende og holde deg fra å utføre selv de enkleste daglige aktiviteter. Kløende, brennende, eller rennende øyne, tåkesyn, og rødhet kan alle være symptomer på en øyeinfeksjon. Heldigvis er de fleste lett behandles med hurtigvirkende antibiotika. Familien din lege kan diagnostisere årsaken til smitte og foreskrive en passende antibiotika slik at du vil være tilbake til normalt i løpet av noen dager.

Moxifloxacin

Moxifloxacin er en generisk antibiotika også selges under merkenavnet Vigamox. Dette oftalmisk antibiotika er foreskrevet i flytende form og påføres direkte på øyet for å behandle bakterielle infeksjoner. Dette stoffet er ineffektiv for sopp eller virus øyeinfeksjoner. Hvis symptomene ikke bedrer seg innen tre dager, ta kontakt med din lege. Normal dosering for dette antibiotikum er et fall i det angrepne øyet tre ganger om dagen. Legen din kan endre denne dosen basert på alvorlighetsgraden av infeksjonen. Vigamox selges til en gjennomsnittlig pris på $ 31 for en ukes forsyning i 2010.

Tobramycin

Tobramycin tilhører en gruppe antibiotika som kalles aminoglykosider. Tobramycin vanligvis brukes til å behandle bakterielle øyeinfeksjoner. Dette antibiotika hindrer vekst av bakterier og kan ikke brukes for virusinfeksjoner. Tobramycin kan være foreskrevet som en flytende øyedråper eller en salve. Dette antibiotika er trygt for barn og har få bivirkninger, som kan inkludere hevelse i øyet eller rødhet. Tobramycin kan brukes to eller tre ganger daglig i mindre infeksjoner, eller så ofte som hver tredje time for alvorlige infeksjoner. Når du tar denne antibiotika er det viktig å fullføre hele kurset for å sikre at infeksjonen er helt borte. Fortsett å bruke antibiotika som foreskrevet, selv om du ikke lenger har symptomer. Dette stoffet hadde en gjennomsnittsprisen på $ 55 i 2010 for en syv-dagers forbruk.

Ciprofloxacin

Ciprofloxacin, også kjent som Ciloxan, er et bredt utvalg av antibiotika. Den brukes til å behandle mange typer bakterier, inkludert de som forårsaker øyeinfeksjoner. Det er også et antimikrobielt brukes til behandling av mikrobielle infeksjoner forårsaket av bakterier. Dette antibiotikum kan foreskrives i flytende form eller som en salve og påføres direkte på øyet. De vanligste bivirkninger fra bruk av dette antibiotika er svie eller smerte i øyet øyeblikk når dråper brukes og tilfeldige allergiske reaksjoner som inkluderer hevelse eller rødhet. Ciprofloxacin er et relativt kostbart antibiotikum. I 2010, den endelige kostnaden gjennomsnitt $ 72 for en syv-dagers forbruk.