Digidexo.com

Øyeskyllestasjoner behandlinger for katarakt

Katarakt er et problem for millioner av amerikanere, og over halvparten av amerikanere over 65 år har noen katarakt problemer. Mens kirurgi er alternativet anbefalt av de fleste leger for grå stær, noen individer foretrekker mindre invasive alternativer. Anekdotiske bevis har foreslått i flere tiår som en rekke hjem rettsmidler eller øyedråper behandlinger kan være effektive i å stoppe katarakt vekst eller reversere effektene av grå stær. Øyeskyllestasjoner behandlinger for grå stær har blitt stadig mer vanlig, med ulike metoder spirende opp som ser ut til å gjøre triks for noen individer.

Cineraria Drops

Den cineraria plante, en blomstrende busk finnes vanligvis i Afrika, har lenge vært spioneringen som en effektiv behandling for grå stær. Arrangører av cineraria katarakt dråper (ofte referert til som CC dråper), hevder at de er ikke bare effektive, men de er helt fri for de smertefulle, ubehagelige bivirkninger av andre katarakt behandlinger. Mens noen katarakt dråper og behandlinger forårsake en umiddelbar brennende følelse i øynene, cineraria dråper synes å gi vesentlig mindre ubehag for brukeren.

Euphrasia, en plante kjent for anvendelse i behandling av øyeinfeksjoner, ofte fremkommer som en ingrediens i slike dråper i tillegg. Legens Desk Reference inkluderer cineraria katarakt dråper i sin liste over rettsmidler for grå stær.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik, ifølge folk rette, kan kurere en hel rekke sykdommer. Medisinsk vitenskap har støttet opp mange av disse påstandene. Katarakt middel bruker eple cider eddik har blitt brukt på både mennesker og dyr. I henhold til de fleste instruksjoner, er eddik blandes med destillert vann og holdt i øynene i flere minutter av gangen. Andre midler ring for innføring av ytterligere bestanddeler, for eksempel små mengder av honning, i blandingen. Apple cider eddik er noen ganger lagt til andre rettsmidler (for eksempel følgende te øyevask) for økt effekt.

Ayurveda

Ayurveda er en tradisjonell indisk form for medisin som bruker urter og øvelser for å fremme helse. En populær øyeskylling å fikse grå stær er forberedt fra indisk te og anvendt kaldt for øynene. Kjent som triphala te, er denne indiske rette laget fruktene av tre forskjellige trær som finnes i India. Etter te er nedsenket, blir den silt gjennom en tynn duk, og den avkjølte væske påføres øyet ved hjelp av en øyenkopp. Behandlingen bør være forsøkt opp til tre ganger per dag, og det anbefales at personer som lider av grå stær også drikke te om morgenen og om kvelden for å fremme helse.