Digidexo.com

Hvordan å leve lenger ved å spise sunn

Hvordan å leve lenger ved å spise sunn


Sunn mat kan øke blodstrømmen, redusere risikoen for kreft og hjertesykdom, og holde bein og kropp i bevegelse. Sunn mat som grønnsaker og frukt, samt fisk, kan dramatisk øke sjansene for å leve lenger. Sunn mat skaper energi inni kroppen vår og gir mineraler og vitaminer som trengs for å holde oss i gang. Lær hvordan du kan leve lenger ved å spise sunt.

Hvordan å leve lenger ved å spise sunn

•  Start med å kutte opp noen grønnsaker for å holde i kjøleskapet. Jo mer du har på hånden, jo mindre vil du ta for søtsaker, paier, og mest sjokolade. Gulrøtter og selleri gjør stor snacking matvarer.

Velg et utvalg av frukt og grønnsaker for kjøleskapet. De er de mest naturlige matvarer å ha i kjøleskapet. Alltid legge dem til et måltid du lager enten det er å legge grønnsaker i måltidet, eller å ha et eple som dessert.

Spis en sunn frokost med frukt og enten havre, fiber korn eller yoghurt. Bananer gir mange fordeler for kroppen, inkludert å legge til kalsium, bekjempe depresjon og stabilisere stemninger.

Drikk flavored te eller grønn te. Grønn te blir kvitt giftstoffer i kroppen og gjør rom for vitaminer og mineraler du får fra grønnsaker og frukt.

Velg fisk og kylling, over rødt kjøtt. Fisk og kylling er en utmerket kilde til vitaminer og de har en tendens til å bosette seg i magen enklere enn rødt kjøtt. De vil gi deg styrke og jern du trenger å drivstoff kroppen din med levende energi.

Hint

  • Unngå sjokolade, kunstige søtsaker og brus spretter. Når folk begynner å spise junk mat som sjokolade, brus og chips, er de ikke gi kroppen sin noen næringsstoffer å jobbe med.