Digidexo.com

Om Foods lite karbohydrater

Lav-karbohydrat dietter er populære fordi de gir raskere vekttap mens du lar folk til å spise ekte, naturlig mat i stedet for bearbeidet seg. Alle fra kjendiser til hjemmeværende vet om low-carb dietter, men kanskje ikke vet hvilke matvarer er best å spise på en lav karbohydrat diett og hvorfor.

Fordeler for diabetikere

Mat høy i karbohydrater får blodsukkeret pigger, og holde blodsukkeret forhøyet for lengre perioder av gangen fordi det tar kroppen lengre tid å behandle dem. Diabetikere bør spise mat lavt på karbohydrater for å holde blodsukkeret regulert i løpet av dagen.

Grønnsaker

Lav-karbohydrat grønnsaker er rike på fiber, mineraler, vitaminer og antioksidanter som bidrar til å bekjempe sykdom og forbedre den generelle helsen. Bladgrønnsaker, asparges, brokkoli, selleri, agurk, squash, grønne bønner, sopp, løk, paprika og spinat er noen av de sunneste low-carb grønnsaker.

Frukt

I motsetning til det mange tror, ​​frukt kan spises på en lav-karbohydrat diett; de riktige frukt bare må velges. Jordbær, blåbær, kumquats, svisker og mandarin er noen av de beste low-carb frukt og bør inkluderes i en godt avrundet kosthold.

Kjøtt

Kjøtt er et fast innslag i en lav-karbohydrat diett. Spis skinn kylling og kalkun, fettfattige biffer som ytrefilet, og plukke kjøttdeig med lavest fettinnhold for å sikre optimale helsefordeler.

Dairy

Sjekk karbohydrater teller i alle melkeprodukter, og bare konsumere de med lavest carb nivåer. Noen lav-fett versjoner av meieriprodukter er behandlet, så bør ikke inngå i et sunt lav-karbo diett.

Korn

Fullkorn, kan high-fiber brød og wraps bli inkludert i en lav-karbohydrat diett på anledningen. Selv korn med mer ernæringsmessig verdi er høyere i karbohydrater enn andre matvarer, så bør ikke spises hver dag.