Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Golden Corral

Hvordan spise sunt på Golden Corral. Buffets som Golden Corral kan være et flott sted å få et sunt måltid raskt. Du trenger ikke å bekymre deg spesiell bestilling av maten, men du trenger å lære å manøvrere mot fjellene i høy-kalori, høy-fett matvarer som lurer på buffet linjen. Hold leser å finne ut hvordan du kan spise sunt på Golden Corral.

Hvordan spise sunt på Golden Corral

Motstå buffet fristelse. Golden Corral har massevis av sunne valg, men du må forstå litt om del kontroll. Fyll opp tallerkenen med sunne alternativer, og når tallerkenen din er ren, slutte å spise. Kjempe mot trangen til å gå tilbake for sekunder, for det er da de fleste av de overflødige kalorier får du.

Hoppe ruller. Hver rull har 195 kalorier og kan spise i kostholdet ditt raskt.

Begynne med grønnsaker og en lett salat. En halv kopp marinerte grønnsaker har bare 47 kalorier og 2 gram fett. En fin salat av blandet salat med fettfri dressing er også en fin måte å starte ditt måltid rett. Styr klar av pre-laget salater som kylling eller tunfisk, da disse kan lett ha 250 kalorier en porsjon.

Velg en smart protein. Kyllingbryst, grytestek, fisk eller en biff kan alle være en sunn del av Golden Corral måltid. Husk å holde deler små og forventer å bruke minst 250-300 kalorier på et protein av ditt valg. Unngå panerte og frityrstekte alternativer.

Drikk vann og spare plass til dessert. Vann har ingen kalorier, og vil gi deg mer slingringsmonn for en lett dessert. Spis litt sukker-fri gelatin, som har bare 10 kalorier, eller splurge på en havremel bar eller noen sukkerfrie jordbærkake (120 kalorier). Eller frisk frukt er alltid et sunt alternativ.