Digidexo.com

Low Carb, Low Calorie & fiberrik mat

Lav-karbohydrat mat er bra for deg, men de kan være høy i kalorier. De beste low-carb matvarer er også lav i kalorier og høy i fiber. Gå bort fra bacon og finne bedre lav-karbohydrat mat valg. Kroppen din vil takke deg.

Hvorfor Low Carb?

Lav-karbohydrat matvarer er tettere enn high-carb matvarer. De bidra til å gjøre deg til å føle full. Low-carb matvarer heller ikke føre til at blodsukkeret til å stige så høyt som høy-carb matvarer gjør, fordi de har mindre stivelse og sukker, og mer fiber.

Kjøtt

Kjøtt er lav på karbohydrater. Noen kjøtt kan ha mye kalorier og ikke så mye fiber. De beste valgene for low-carb, lav-kalori og høy-fiber kjøtt er fisk som laks og skinn kyllingbryst.

Grønnsaker

Low-carb grønnsaker er lav i fett og høy i fiber. Noen low-carb grønnsaker inneholder spinat, brokkoli og grønne bønner.

Korn

Velg fullkornsprodukter for å senke karbohydrat teller. Fullkorn brød og pasta er høy i fiber og lite kalorier.

Frukt

Du kan spise frukt selv om du gjør en low-carb diett. Stick med frisk frukt som bær for en lav-kalori, lavere-carb valg.

Snacks

Low-carb, lav-kalori og høyt fiber snacks kan være vanskelig å finne. Et godt valg er nøtter. Nøtter gir deg en tilfredsstillende knase og er fulle av gode fettstoffer.