Digidexo.com

Hvordan få vitaminer fra naturlig mat uten kosttilskudd

Hvordan få vitaminer fra naturlig mat uten kosttilskudd


Mange mennesker spiser en dårlig diett i håp om at vitaminer og kosttilskudd vil holde dem friske. Mens vitaminer er en fin måte å forbedre kostholdet ditt, bør du ikke stole dem som din eneste kilde til næringsstoffer. Spar penger ved å kjøpe og tilberede sunn, næringsrik mat hjemme, og kutte ned på antall dyre piller og kosttilskudd som du tar hver måned. Det er raskt og enkelt å lage smakfulle oppskrifter med råvarer og andre elementer du kan finne på bondens marked og din lokale kjøpmann.

Hvordan få vitaminer fra naturlig mat uten kosttilskudd

•  Registrer deg for en ernæring klasse eller verksted. Du trenger ikke en grad i ernæring for å vite hvordan du skal spise godt, men å ta en klasse kan sette deg på veien til å spise sunt. Mange helsekostbutikker, som for eksempel Whole Foods Market kjeden, tilbyr workshops på helse og ernæring. Sjekk din lokale community college for oppføringer av ernæring kurs.

•  Besøk bøndenes markeder for ferske, lokale råvarer; i sesongen frukt og grønnsaker gir optimal ernæring og er svært smakfull. Hvis grønnsakene smaker godt, vil du se frem til å innlemme dem i kostholdet ditt. I en klemme, frosne frukter og grønnsaker har høy næringsverdi i tillegg; de kan også være mer praktisk å lage mat med.

Stock opp på kokebøker som tilbyr sunne og ernæringsmessige oppskrifter. Du tror kanskje at du ikke har tid til å piske opp sunne måltider etter en lang dag med arbeid, men det er nok av alternativer tilgjengelig. Ved å forske på nye oppskrifter som høres fristende for deg, vil du være glade for å koke opp friske og smakfull mat. Prøve minst én ny sunn oppskrift hver uke og legge hver til din liste med næringsrikt måltid ideer.

Sett usunn oppskrift ingredienser og måltid alternativer med flere ernæringsmessige valg. Du trenger ikke å slutte å forberede din favoritt måltider når du blir mer helsebevisste. Hvis du gjør en BLT, erstatte ekte, fetende bacon med en smaksrik, kjøtt-fri versjon. For en rask og praktisk måltid, lage burgere som bruker vegetabilske karbonader, for eksempel de som tilbys av Garden, i stedet for hamburger. Substitute grønnsaker som aubergine og brokkoli for fetende pølse når du gjør din favoritt lasagne oppskrift.

Endre snacking vaner. Når du har begynt å forberede sunne måltider, ikke kompromiss din helse ved snacking på chips og godteri i mellom lunsj og middag. Utveksle kalori-laden potetgull for hjerte-sunn mandler, og knaske på et eple med peanøttsmør til naturlig tilfredsstille din "søt tann". Ved å holde sunn snack elementer i bilen eller på kontoret, vil du være i stand til å motstå trangen til å kjøpe noe fra en butikk eller salgsautomat når du får munchies.