Digidexo.com

Botemidler for Chilblains

Chilblains er en type hud betennelse som forårsaker røde patchesd, og sårhet og kløe. Frostbitt kan oppstå på tærne eller fingre og sjeldnere på ansiktet og nese. Selv om de kan være smertefulle, har de ikke forårsake permanent skade.

Betydning

Chilblains er vanligvis forårsaket når kroppen din har en unormal reaksjon av kalde temperaturer eller når et område av kroppen din (spesielt tærne) har vært utsatt for konstant press. Chilblains er mer sannsynlig å skje hvis du lider av dårlig sirkulasjon, utilstrekkelig kosthold eller erfaring allergiske reaksjoner til kalde temperaturer.

Identifikasjon

Symptomer på Frostbitt inkluderer rødhet, sår og kløende flekker på huden, en brennende følelse på huden og tørr, sprukken hud på og rundt det berørte området. Noen ganger når huden sprekker det kan bli infisert.

Forebygging / løsning

Du kan forbedre blodsirkulasjonen og dermed bidra til å forhindre eller kurere neglesprett etter at det daglige kostholdet er rikt på kalsium og silika. Disse mineralene kan bli funnet i mandler, sesamfrø, spinat, fiken, kål og havre. De kan også bli tatt i form av en daglig kosttilskudd.

Cure

Aktuelle programmer som salver laget med arnica kan hjelpe kurere neglesprett som kan aktuell urte oljer, for eksempel lavendelolje, rosmarinolje og peppermynteolje.

Advarsel

Hvis du har et alvorlig tilfelle av frostknuter eller over-the-counter rettsmidler er ineffektive på å behandle symptomene, bør du søke råd fra legen din, som kan forskrive lokale antibiotika eller muntlige medisiner som vasodilatorer - brukes til å utvide blodårene.