Digidexo.com

Hvordan kan jeg redusere synligheten av strekkmerkene Do?

Hvordan kan jeg redusere synligheten av strekkmerkene Do?


Strekkmerker er, dessverre, en del av svangerskapet, men også skje med mange andre aktiviteter som vektløfting, vektøkning eller dramatiske vekttap. Strekkmerker vises, fordi dermis, eller sensitive indre lag av huden vår, strekninger og ikke har tid til å justere. Hormonelle endringer og genetikk påvirke hvordan huden reagerer på strekk. Kvinner er mer utsatt for strekkmerker, men menn kan få dem så godt. Det er flere måter å hjelpe redusere tegn på dette skade huden din.

Bruksanvisning

Exfoliate huden din hver gang du bader, bruker en loofah eller en eksfolierende poof, med fokus på det området av merkene ved å skrubbe litt hardere enn resten av kroppen din. Dette vil fjerne døde hudceller rundt arrene og la huden din til å forynge.

Kjøp en fuktighetskrem som inneholder kakaosmør, jojoba olje, emu olje og rose hip olje. Alle disse ingrediensene er gunstig for hudens helbredende egenskaper. Det er ikke nødvendig å finne en fuktighetskrem som inneholder alle ingrediensene; bare prøve å ha noen.

Legg en liten mengde havregryn og natron til badevannet før du får i karet. Ta et varmt bad, massere området mens i vannet og suge i karet i 20 minutter. Tillate kroppen å lufttørke i noen minutter, deretter bruke en fuktighetskrem.

Drikk seks til åtte 8-unse glass vann daglig. Dette vil bidra til hydrat huden din slik at den kan fungere bedre til å reparere seg selv. Ta en multivitamin daglig som inneholder vitaminene C, E og A.

Påfør vitamin E olje direkte til strekkmerker. Poke et hull i en vitamin E gel pillen og presse ut oljen, deretter bruker to ganger daglig på det berørte området.