Digidexo.com

Hvordan får jeg matkuponger Do?

Hvis det er vanskelig å betale alle regninger og fremdeles ha nok penger til overs til å mate familien din, lurer du kanskje på om du er kvalifisert for alle føderale, statlige eller lokale programmer for å hjelpe deg. Tenk matkuponger, en del av et program som hjelper familier med lav inntekt ved å hjelpe dem å skaffe seg mat.

Kvalifikasjon

For å kvalifisere for mat frimerker, må du være en amerikansk statsborger, USAs nasjonale, eller en kvalifisert fremmed. Noen kvalifiserte aliens inkluderer lovlige innvandrere, lovlige fastboende som enten er veteraner eller aktiv tjeneste medlemmer av USAs væpnede styrker, parolees, battered ektefeller eller barn, og spesifiserte flyktninger. Alle i husstanden må også ha et personnummer.

For å være kvalifisert, kan dine husstandsmedlemmer ikke har over $ 2000 på ressurser i form av kontanter, bankkonti, og annen eiendom; $ 3000 er grensen hvis det er en funksjonshemmet person eller noen over 60 år som bor i din husholdning. Visse ting som ditt hjem, land, og noen ganger bilen teller ikke som ressurser. Også inntektsgrenser varierer etter husholdningsstørrelse og kan endre seg fra år til år.

Søknad

Du kan søke om matkuponger til enhver Social Security kontor som har en mat stempel representant. Ellers kan du søke direkte på din lokale mat stempel kontor. Under intervjuet, må du ha din identifikasjon (førerkort, fødselsattest eller alien card), bevis på husholdningenes inntekter og dokumentasjon som viser dine utgifter som boliglån eller leie, energi, barnepass og medisinske regninger. For å finne ut hvor mye du er berettiget til å motta, kan du gå gjennom den elektroniske mat stempel pre-screening-prosess (se Ressurser). Du kan også ringe gratis (800) 772-1213 mandag til fredag ​​07:00 til 19:00 for å få konkrete svar på spørsmålene.

Emergency Aid

Hvis du ikke tror at du vil trenge matkuponger for en lang periode, men heller bare midlertidig på grunn av en gjeldende økonomisk motgang, kan du kvalifisere for akutt matkuponger. For å motta krise matkuponger, kontanter kombinert med din brutto månedsinntekt må være mindre enn husleien pluss verktøy. Du er også kvalifisert hvis kontanter eller bankkontoen har mindre enn $ 100 i det og din brutto månedsinntekt er mindre enn $ 150. Du kan også kvalifisere hvis du har mindre enn $ 100 i kontanter i banken, og du er enten en migrant eller sesong farm worker.

For å søke om krise mat frimerker, gå til din lokale avdeling for overgangsbistand (DTA) kontor. Hvis du er kvalifisert, bør du mottar matkuponger innen 7 dager etter at du leverer søknaden. Disse matkuponger vil bare være bra for én måned. Hvis du fortsatt trenger matkuponger etter det, så bør du fylle ut en full søknad om vanlige matkuponger.