Digidexo.com

Naturist behandling for astma angrep

Ifølge Mayo Clinic, er et astmaanfall er definert av sammentrekning av luftveiene på grunn av betennelse. På grunn av vev og muskel innsnevring, blir puste vanskelig som bronkiene begynne å slanke. Mens legehjelp er avgjørende for å kunne behandle astma, det er naturist behandlinger som vil bidra til å gjenopprette normal pusting under et astmaanfall. Diskutere hver av disse rettsmidler med legen din for å sikre din sikkerhet.

Redusere anfallsfrekvens - Ginkgo Biloba

Ifølge University of Maryland Medical Center, er ginkgo blant de eldste treslag innenfor verden, så vel som en av de mest omfattende undersøkt. Ginkgo biloba er vanlig å forbedre hukommelse og å behandle plager som høyt blodtrykk, depresjon, hodepine og astma. Det er mer enn førti forbindelser som finnes innenfor ginkgo treet, men bare to av disse forbindelsene er gunstig for medisinske formål. Dette er terpenoider og flavonoider. Terpenoider arbeide for å forbedre den generelle blodstrømmen gjennom blodåre utvidelse, og flavonoider inneholder et høyt nivå av antioksidanter som øker hjerte og nerve helse. Ved regelmessig inntak av ginkgo biloba, kan du bidra til å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av astmaanfall.

Ginkgo biloba er tilgjengelig i kapsler, ekstrakter, tørkede blad og flytende ekstrakt former. Den enkleste måten å konsumere ginkgo er gjennom kapsler. Du ønsker å sikre at standardisert ekstrakt av denne urten inneholder minst 12% terpenoider og 30% flavonoider for maksimalt utbytte. Konsumere 60 milligram av ginkgo to ganger om dagen med åtte gram vann.

Reduser Lung Betennelse - Vitamin B12

Vitamin B12, også kjent som kobalamin, er en av de essensielle B-kompleks vitaminer som kroppen trenger for å riktig omsorg for ulike prosesser i kroppen. Siden vitamin B12 og andre B-vitaminer lagres ikke i kroppen fordi de er vannløselige, er det viktig at du får i deg disse vitaminene på en jevnlig basis. For å bidra til å redusere alvorlighetsgraden av astmaanfall, er regelmessig inntak av dette vitaminet anbefalt av University of Maryland Medical Center.

Vitamin B12 finnes i flere former. Disse inkluderer multivitaminer, tabletter, pastiller og kapslene. Matvarer som melkeprodukter, fisk og biff inneholder nivåer av B12. Den anbefalte dosering for vitamin B12 er 2,4 mikrogram (mcg) per dag.