Digidexo.com

Er Siberian Ginseng farlig?

I århundrer har ginseng vært en viktig komponent i mange naturmidler, spesielt de som kommer fra Kina. Imidlertid er disse rettsmidler tradisjonelt laget med enten kinesiske eller amerikanske Ginseng planter. Mange midler prøver å bruke Siberian Ginseng som - mens navnet er lik - har forskjellige egenskaper, og en rekke bivirkninger som brukere bør være klar over.

Hjerte Forsiktighetsregler

Siberian Ginseng er også referert til som Eleuthero, Gaia rot, Touch-Me-Not og Wild Pepper. Mens normalt ikke skadelig i små eller kortsiktige doser, har Siberian Ginseng vist seg å øke både puls og blodtrykk. Som et resultat, de som er bekymret for hjertesykdom, eller som allerede lider av høyt blodtrykk bør nok unngå å ta Siberian Ginseng.

Sukker Forsiktighets

De som lider av diabetes eller fra andre forhold som involverer blodsukkeret bør også advares mot å ta Siberian Ginseng. Når det tas i store mengder, kan Eleuthero senke blodsukkeret, som kan føre til hypoglykemi. Tegn på lavt blodsukker variere fra muskelrykninger, forvirring, svetting og forvrengt tale til mer alvorlige tegn, som for eksempel bevisstløshet og til slutt død.

Store bivirkninger

Som nevnt ovenfor, har de med hjertesykdom eller hjertesykdommer rapporterte økt hjertefrekvens og blodtrykk når du tar Siberian Ginseng. Hos personer som har tatt Siberian Ginseng for 2 måneder eller mer rapport har det også blitt assosiert med muskelkramper, på grunn av betennelse i nerveender. Langvarig bruk av Siberian Ginseng er ikke anbefalt.

Mindre bivirkninger

Andre bivirkninger av Siberian Ginseng har tatt med hodepine, tretthet og angst hos de som tar urten. Hos kvinner, har Siberian Ginseng også vært forbundet med brystsmerter og ømhet. Disse bivirkningene, mens mindre alvorlige enn de andre, er mer vanlig i den generelle befolkningen som tar Eleuthero.

Interaksjons Advarsler

Siberian Ginseng, hvis tatt mens du er på andre medisiner, kan også ha noen farlige effekter. Sibirsk ginseng kan interagere med dårlig antikoagulanter og resultere i ukontrollert blødning, for eksempel. I tillegg bør Siberian Ginseng ikke tas sammen med insulin som det reduserer blodsukkeret. Det bør heller ikke tas med beroligende midler så det kan gjøre dem mer kraftig enn beregnet.