Digidexo.com

Mucinex narkotika fakta

Mucinex er en over-the-counter medisiner som ofte brukes til å lindre hoste eller andre symptomer som er berørt av bronkitt eller forkjølelse. Anbefales for voksne over 12 år, er dette stoffet praktisk og billig, og det har vist seg å hjelpe mange voksne vinne lunger og andre luftveisproblemer raskt.

Generell beskrivelse

Mucinex er en lav-kost medisiner som kan kjøpes over disk på ethvert stoff butikken for å lindre forkjølelse eller influensa symptomer som hoste eller bihuler lunger. Det er ikke ment å eliminere din kald, men når den brukes mot slutten av den kalde syklus, kan det hjelpe løsne slim og til slutt redusere hoste.

Dosering

Ta en pille gjennom munnen med et glass vann hver 12. time. Ikke knus eller tygg, og ikke overstige 2400 mg i en 24-timers periode.

Slik fungerer det

Mucinex er egentlig en utvidet-release tablett inneholder guaifenesin, som er en slimløsende som tynner ut slimet eller slim buildup i luftveiene.

Potensielle bivirkninger

Hvis du opplever utslett eller hodepine, eller hvis åndedretts tilstanden forverres etter en uke, bør du ta kontakt med lege med en gang.

Advarsel

Mucinex er ikke anbefalt for brukere under 12 år, med mindre foreskrevet av legen din. Det er best å konsultere legen din om bruk Mucinex for kaldt symptomer, spesielt siden enkelte medisinske tilstander kan endre resultatene dine (for eksempel graviditet, astma og røyke-relatert hoste).