Digidexo.com

Typer av Leger for MS

Typer av Leger for MS


Multippel sklerose (MS) er en kronisk og progressiv sykdom som påvirker hjernen, optisk nerve og rygg akkord, også referert til som det sentrale nervesystemet. Ifølge Cedars-Sinai Medical Center, som sykdommen utvikler det fører til at pasienten skal ha en reduksjon eller tap av kroppsfunksjoner. Mange typer av leger bidra til diagnose og behandling av pasienter med denne sykdommen. Deres bidrag hjelpe pasienter til å håndtere sin sykdom og fortsette å leve og arbeide til det beste av deres fysiske evne.

Nevrolog

Nevrologer er spesialister på sykdom, skader og sykdommer relatert til eller påvirker hjernen og nerver. En nevrologen er ofte en av de første legene en pasient er omhandlet når det primære legen har mistanke om at pasienten kan ha MS eller hvilken som helst annen type sykdom som påvirker sentralnervesystemet. MS er ikke ofte lett å diagnostisere og nevrolog kjører mange diagnostiske tester for å utelukke andre medisinske tilstander. Når nevrolog møter med pasienten, vil hun gjennomgå pasientens medisinske historie og spørre om familiens sykdomshistorie, så vel. Da vil hun gjennomføre en grundig nevrologisk undersøkelse som inkluderer testing reflekser, teste nervene med elektromagnetiske strømninger og teste syn, hørsel og tilbakekalling. Som nevrolog utelukker andre medisinske tilstander, vil hun være i stand til å danne en diagnose og lage en behandlingsplan.

Neuromusculoskeletal Physican

Neuromusculoskeletal leger behandler pasientens hele kroppen, på samme måte som de fleste holistiske helsevesenet utøvere ville. Han mener at en ubalanse mellom pasientens skjelett rammeverk, muskulatur og nervesystemet kan resultere i mange forskjellige sykdommer og lidelser. En osteopat er en type neuromusculoskeletal lege som tilbyr behandling til pasienten med multippel sklerose. Han hjelper pasienten med å opprettholde og gjenopprette kroppens funksjoner ved hjelp av kiropraktikk-type manipulasjoner og justeringer, under forutsetning at dette hjelper pasientens kropp helbrede seg selv. Neuromusculoskeletal lege foretrekker å bruke disse teknikkene med fysioterapi.

Immunopathologist

En patolog er en lege som arbeider i et laboratorium setting. En immunopathologist fungerer i laboratoriet for å studere og finne årsaken til sykdommer som påvirker sentralnervesystemet og immunsystemet ved å undersøke kroppsvæsker, vevsprøver og studere celler. Dette gjør hun ved å vise eksempler under et mikroskop, ved hjelp av det hun ser og hennes kompetanse til å avgjøre hvilken sykdom eller sykdom er representert ved prøven. Den immunopathologist bistår andre leger i diagnostisering av multippel sklerose.