Digidexo.com

Slik reparerer en Lancet Wing

Slik reparerer en Lancet Wing


Phlebotomy er den medisinske prosedyren sentrert om å få blod fra en vene for analyse. I denne prosessen bruker du ganske mange verktøy, som blir en lansett. En lansett er en nål med vinger for å holde det stødig, så det ender opp med å bli kalt en "sommerfugl". Den viktigste forskjellen er at sommerfuglen nålen er svært fleksibel med sin festet slangen, for å komme til vanskelige å nå eller rullende årer.

Bruksanvisning

•  Åpne et lansettnålen pakke og hvis en av vingene er brukket, finne ut om du kan fortsatt bruke den. Ingenting om vingen av lansetten har noe å gjøre med nål eller noe som kommer inn i venen eller skjærer huden. Vingene bare gjøre det lettere å gripe nålen for inn i venen.

Repair med vanlig tape, hvis du føler sterkt at du kan ikke bruke det uten å reparere vingen på en eller annen måte. Vingene er hovedsakelig en bekvemmelighet for å holde nålen og deretter en stor del av lukking nålskaftet trygt. Begge kan gjøres flest ganger uten vinge reparasjon.

Kast hvis vingen er altfor dårlig produsert eller også brutt å bli reparert uten problem for pasienten. Trekk plastskaft opp og dekker nålen og kast i en beholder for skarpe gjenstander. Hvis du kan trekke opp plasten, bare nøye kast i beholderen for spisse gjenstander. En beholder for skarpe gjenstander er forkaste mottaket for alle skarpe gjenstander som brukes i et sykehus, legekontor og andre steder nåler blir brukt.