Digidexo.com

Hva er fordelene med Udo Olje?

Hva er fordelene med Udo Olje?


Udo MGMT oljeblanding inneholder en blanding av alle essensielle fettsyrer (EFA) som mennesket trenger for å fungere på et optimalt nivå. Det ble skapt av Udo Erasmus som forfektet fordelene med linfrøolje så tidlig som i 1980-årene. De EFAs som er tilstede i Udo Olje er også til stede i lin. Gjennom forelesninger og den økende populariteten til flere skrev bøker, for eksempel "Fett som leges" og "Fett som dreper," Udo Erasmus har vist seg å være en autoritet på ernæring.

Radiant hud, hår og negler

Den EFAs stede i Udo Olje spiller en viktig rolle i flotte, sunn hud. En ubalanse i EFS kan føre til at huden tørker, sprekker, og produserer store mengder oljer. Disse oljer kan forårsake akne eller andre hudlidelser, så som inflammasjon og eksem.

Protein, vann og vitaminer, som A og C, spiller en viktig rolle i sunn hud også.

Hvis håret ditt er laber eller neglene knuse eller sprekke ofte, prøv å innlemme en balanse av EFS. Disse fettsyrene hjelper generelle kroppen utvinning så de effektivt gjenopprette styrke til negler og svekket hår.

Styrket immunsystem

EFAs også styrke immunforsvaret og hjelpe kroppen til å komme raskere etter at du blir syk. De EFAs som er tilstede i Udo Olje regulere betennelsesresponser i kroppen og effektivt bremse skader på immunsystemet mot bakterier og virus. Disse syrene har også anti-sopp og anti-gjær egenskaper som hjelper avverge infeksjoner som stammer fra disse vekster.

Denne oljen bidrar også til å opprettholde og regulere organer, slik som lever, nyrer og skjoldbruskkjertel, sammen med den friske produksjon av hormoner. De EFAs å opprettholde disse organene ved å hjelpe dem til å skylle ut giftstoffer som tas opp gjennom maten vi spiser og vannet som vi drikker.

Forbedret fordøyelse

Bearbeidede matvarer er ofte dårlig spaltet på grunn av tilstedeværelsen av kjemikalier og tilsetninger som er giftige for den menneskelige kropp. De EFAs i Udo Olje bidrar til å holde fordøyelsen ved å redusere betennelse i tynntarmen som kan forsinke fordøyelsesprosessen. Når fordøyelsessystemet er bremset på grunn av giftige egenskaper kan det føre til en allergi å vises eller forverres.

Forbedret hjernefunksjon

Fordi den menneskelige hjerne er omtrent 60 prosent fett, fettsyrer er viktig på nervesystemet som de regulere produksjonen av serotonin. Når hjernen din produserer en tilstrekkelig mengde av serotonin, kan visse typer depresjon og sinne problemer løses, bare ved å legge EFAs til kosthold.