Digidexo.com

Hvordan å bo på sporet med diett og mosjon

Hvordan å bo på sporet med diett og mosjon


Du har begynt kosthold og mosjon programmer utallige ganger bare for å gi opp over ferien, eller mens du er på en ferie når en overflod av deilig mat undergraver din beslutning om å spise sunt og trene. Endring av livsstil er en utfordring, og du vil ikke lykkes over natten. For å holde seg på sporet, finne en sterk støtte system, være ansvarlig for det og ikke bli motløs av slip-ups. En kake og en savnet treningen vil ikke angre vekttap innsats hvis du bare komme tilbake på sporet med planen.

Bruksanvisning

•  Gjør dine planer offentlig. Centers for Disease Control and Prevention foreslår å utarbeide en kontrakt med informasjon om din mål vekt, datoen du håper å nå målet ditt og detaljene i din diett og mosjon plan. Signere kontrakten foran din ektefelle eller en venn og be denne personen til å holde deg ansvarlig.

Vurder dine motivasjoner. Hvis du ikke har noen konkrete grunner for å endre livsstil, vil du ikke være i stand til å presse gjennom uunngåelige utfordringer og tilbakeslag. Skriv ned grunnene til at du ønsker å gå ned i vekt. Kanskje du ønsker å kjøre en halv maraton neste år, føler seg bedre om deg selv eller rett og slett lage leke med barna dine enklere. Legge listen på speilet på badet eller kjøleskap der du ser det hver dag.

Bli med i en støttegruppe. Sosialt samvær med likesinnede individer vil gi deg med ansvarlighet og et sted å lufte når det blir tøft. Spør om støttegrupper på det lokale sykehuset eller gym.

Plan for komplikasjoner. For eksempel, du er pakking for en forretningsreise og ikke har plass i bagasjen for joggesko. Det er ingen grunn til å hoppe over treningsøkter for en uke, men. Fyll opp en motstand band og planlegger å trene på hotellrommet. Eller, ta en svømmetur dress og gjøre runder i hotellets basseng. Lag en liste over mulige utfordrende situasjoner som kan oppstå og tenke på løsninger.

Hold en journal. Skriv ned detaljer om ditt daglige kosthold, treningsøktene dine, pounds og inches tapt, fremtidige mål og mål du har møtt, for eksempel. Det skrevne ord er en mektig ting. Se din fremgang i svart og hvitt kan hjelpe deg til å holde ut med din diett og treningsprogram.

Tips og advarsler

  • Ta kontakt med helsepersonell før du gjør noen endringer i livsstil.
  • Et sunt kosthold og treningsprogram bør være bærekraftig for livet. Ikke begynn på et plan som krever at du eliminere en matvaregruppe eller begrense kalorier overdrevet. Være skeptisk til planene for som du må kjøpe dyre treningsutstyr eller diett måltider.