Digidexo.com

En liste over Fast Food restauranter som tilbyr glutenfri mat

En liste over Fast Food restauranter som tilbyr glutenfri mat


Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, er to millioner mennesker i Amerika plaget med cøliaki. De som har denne sykdommen, kan ikke fordøye gluten, som er et element som finnes i hvete, rug og bygg. For å bekjempe de negative virkningene av denne sykdommen som diaré, tretthet og anemi, må personer med cøliaki vedta en glutenfri diett. Noen gatekjøkken har lagt glutenfrie varer til sine menyer for personer som følger denne dietten.

Fast Food restauranter som serverer kylling

Chick-fil-A, Boston Market, KFC og Bojangles tilbyr flere glutenfrie varer på sine hovedsakelig kyllingbaserte menyer. Hver av disse fast food restauranter har glutenfrie sauser, drikkevarer og salatdressinger. I tillegg flere salater, sider og sandwicher er trygt for folk følsomme for elementer som inneholder gluten fra hver av disse menyene.

Hamburger ledd

Burger King, Arby, Wendys, Whataburger og Sonic tilbyr elementer uten gluten på sine menyer. Selv om alle de boller og brød er laget med hvete, de kjøtt, ost, sauser, drikker og salater har alle muligheter for glutensensitive kunder.

Tex-Mex

Qdoba Mexican Grill, Taco Bell og Chipotle har også glutenfrie alternativer. Mens tortillas og taco skjell inneholder gluten, er kjøtt, ost, grønnsaker, bønner, sauser og drikker alle vurdert glutenfri.

Ice Cream Restauranter

Baskin Robbins, Dairy Queen og Cold Stone Creamery hver har glutenfrie elementer på sine menyer. Et utvalg av iskrem retter, drinker og smoothies er fri av ingrediensene som utgjør gluten.

Andre Fast Food Restauranter

Domino har flere elementer på menyen uten gluten. Noen av disse elementene er kyllingvinger, kjøtt, sauser og grønnsaker.