Digidexo.com

Hjem rettsmidler for en Hoste og kløende hals

Hoste er naturens måte å fjerne hindringer i halsen. En tørr ikke-produktiv hoste, men ikke tjener noen nyttige formål. Når du føler en kløende hals som gjør at du ønsker å hoste, kan du få tak i medisin for å berolige din hoste og hals, men mange foretrekker hjem rettsmidler for å unngå bivirkninger av legemidler samt unødvendige utgifter. Hjem rettsmidler gi lindring fra en hoste og kløende hals, og kan gi andre fordeler også.

Te

Prøv grønn te med honning for å berolige en tørr hoste og kløende hals. Anisfrø te lindrer også hoste, spesielt hoste tungt lastet med slim. Anis te smaker som lakris å glede smaksløkene mens den lindrer hoste. Ingefær te med en klype pepper og flere basilikumblader vil berolige en kløende hals, også; drikke ingefær te varmt for best resultat.

Hvis du ikke bryr seg for disse typer te, vil kanel i vanlig te hjelpe lindre en hoste og en kløende hals.

Raw Onion

Hakk en løk og trekke løk juice. Bland løk juice med honning i like proporsjoner og la blandingen stå noen timer. Bruk dette som et hostesaft og ta teskje to ganger om dagen.

Andre hjem rettsmidler

Gurgle varmt vann med salt lagt til den. Den varme saltvanns lindrer halsen og bidrar til å lette hoste forhold.

Prøv å bruke en luftfukter til soverommet mens du sover. Holde rommet hydrert vil hjelpe lindre din kiling og kløende hals og lindre hosten.

Drikk varm melk med honning like før du går til sengs for å fremme en god natts søvn og for å lindre hoste og kløende hals.

Legg oregano til en kopp vann og kok opp blandingen. Filtrer blandingen og avkjøl jt til ønsket temperatur og deretter drikke det for å minske en hoste og berolige en kløende hals.

Hver dag, drikk et glass druejuice med en teskje honning lagt til den. Druer kan fungere som en slimløsende, og så drikker denne blandingen daglig bør gi lindring for hoste og kløende hals.

Sug mandel kjerner over natten og fjerne skinnet deres i morgen. Jorde mandlene til en lime og legge 5 tsps. hver av smør og sukker til pastaen. Ta denne concoction to ganger hver dag, i morgen og kveld, for å hjelpe lindre hoste og kløende hals.