Digidexo.com

Hjem rettsmidler for migrene hodepine

Hodepine assosiert kronisk tilstand som kalles en migrene kan være ødeleggende. En ekstrem migrene kan sette en person av hennes rutine i timer, dager, og i noen tilfeller uker. Ikke rart at så mange forskjellige typer hjem rettsmidler har hatt utbrudd til å gå sammen med de tradisjonelle smertestillende midler som kan eller ikke kan arbeide. Det er uforutsigbarheten i smertestillende midler til å behandle migrene hodepine som vanligvis sender lider på jakt etter alternativ behandling; noen mennesker er villige til å prøve noe for å gjøre smerten gå bort.

Magnesium

En av de fysiologiske årsaker til migrene er spasming av blodkar som ligger i hodet med den resulterende smerte som følger avfyringen av nerver. Tar magnesium kosttilskudd tjener til å opprettholde fartøyet tone, og samtidig sikre at nervene ikke brann. Hvis nervene ikke brann, er det ingen smerte. Pasienter med kjent mangel på magnesium som har blitt rådet til å ta kosttilskudd har rapporterer færre migrene og reduksjon i alvorlighetsgraden når de oppstår. Anbefalt dosering er 1000 milligram rett før sengetid.

Riboflavin

Riboflavin er en av disse vitaminene som vanligvis finnes i sunne mengder i frokostblandinger, som er hvordan de fleste mennesker blir kjent med den. Ved å ta 200 milligram av riboflavin i supplement form, eller en lik mengde konsumert naturlig på en daglig basis (selv om det ville mye kornblanding), folk har rapportert antall hodepine led på månedlig basis for å være mye lavere.

Feverfew

Feverfew er kanskje den hotteste ting i urte rettsmidler for migrene hodepine i dag. Interessant nok har feverfew alltid vært hot stuff i verden av urte healere i århundrer og muligens årtusener. Først nå, er imidlertid full effekt av feverfew treffer mainstream. Bare 125 milligram feverfew blad om dagen har blitt rapportert til betydelig lavere frekvens og alvorlighetsgrad av migrene i deltagerne.

Selv om det ikke er noe bevis for at å kombinere magnesium, feverfew og riboflavin øker evnen til å avverge migrene smerte, er det ingen grunn til ikke å eksperimentere med visse kombinasjoner, heller.

Avslapningsterapi

Migrene hodepine er særegne i verden av hodepine fordi det er kjent at det er visse triggere som er spesifikke for enkeltpersoner. En av de mest commons utløser migrene er stress, så mange lider sverger ved en rekke avslappende behandlinger for å lindre stress. Blant de forskjellige typer behandlingsformer som har vist seg vellykket er yoga, biofeedback og meditasjon.

Trening

En person midt oppe i en dårlig migrene er sannsynligvis ikke tilbøyelig til å plutselig gå jogging, sykling eller svømming. Imidlertid er trening en veldig bra måte å arbeide på en migrene. Selv om aerob trening som fungerer best, som et resultat av å pumpe oksygen i blodet som igjen utvider fartøyene, er det noen mennesker som også sverger til vektløfting som en måte å kjempe tilbake mot ofte lammende smerten av migrene.

Kjønn

Ja, tro det eller ei, men du kan faktisk bruke den unnskyldningen av å ha en hodepine for å ha sex like enkelt som å bruke den for ikke å ha sex. Seksuelle forhold av noe slag er ideelle måter å slå tilbake en hodepine, i stor grad på grunn av den psykologiske effekten av å distrahere deg fra smerte. Sex kan ses på noen måter som en placebo, bare mye mer behagelige å ta enn en sukkerpille.

Peppermynteolje

Bland en utvannet essensen av peppermynteolje med en kombinasjon av olivenolje og gni over tempelet, rundt hårfestet og på tvers av nakken ved første tegn på en møtende migreneanfall. Deretter legge seg ned i et mørkt rom med en ispose under nakken din og og hele pannen i ca 15 minutter.