Digidexo.com

Bruk av Hotpacks Under Leddgikt Flares

Bruke varme til det berørte området bidrar til å redusere symptomene på leddgikt, inkludert verkende ledd og stivhet. Det er spesielt gunstig hvis du prøve denne teknikken først i morgen for å få kroppen i orden.

Hva Heat Does

Ifølge Everydayhealth.com, stimulerer blodsirkulasjonen varme og reduserer spenninger, noe som gjør bruk av en varmepakning fordelaktig under en artrittisk blusse opp. Noe så enkelt som å varme klærne i tørketrommelen før du setter dem på kan vise seg terapeutisk dine verkende ledd.

Ytterligere fordeler

Fysioterapeut og redaktør av Dag i PT magazine, Ann Ahlman, forteller at varme, særlig når den brukes i morgen, kan øke en leddgikt utvalg av bevegelse og redusere noen av leddsmerter og stivhet. Hun anbefaler parafin terapi for stive hender, særlig om morgenen. Men hvis leddene er akutt betent, ikke prøv denne teknikken. Bruk i stedet en kald komprimere for å redusere betennelse og hevelse.

Ahlman forteller at parafinen skal varmes opp til en foreskrevet temperatur fra legen din. Deretter dyppe hender, håndledd og fingre inn i parafin, som danner en voksaktig belegg. Pakk hendene og håndleddene i et håndkle, og la parafin på plass så lenge det er behagelig for deg. Den fuktige, dype varmen skal gi deg noen lettelse. Dette er spesielt effektivt for de med revmatoid artritt.

Heat Versus Cold

Ifølge Vhihealthcare og en artikkel skrevet av Sarah Henry, som har jobbet som en stab skribent for Center for Investigative Reporting, kan varmen redusere stivhet og hjelpe deg å gjenvinne din mobilitet og fleksibilitet. Varme gjenoppretter også bevegelsen til vevet som har blitt skadet.

Varmepakninger lette smerter som er et resultat av leddgikt. Diskuter dette med legen din. Noen leger anbefaler å bruke kalde omslag første dag eller to etter en skade, og deretter bytte til en varm pakke dersom symptomene forverres. Men hvis problemet ditt er leddgikt, og ikke en forstuing eller belastning, kan legen gi deg råd på annen måte.

Kjøp en Hot Pack

Vikle et håndkle rundt en varm pakke, som kan kjøpes på et apotek, komplett med instruksjoner for bruk, og bruke den til det området som er såre og vondt. La den stå på i 30 minutter. Nok en gang, kan det være lurt å veksle mellom varme og kalde omslag. Eksperimentere og se hva som fungerer best for deg.

Lag din egen Hot Pack

Lage eller kjøpe et bomullsstoff pose, og fyll den med vanlig hvit ris. Varm pakken i mikrobølgeovnen i ett eller to minutter. Eksperiment. Se hvor lang tid det tar å varme opp til den temperaturen som er best egnet for deg. Hvis det er for varmt, la det kjøle seg ned før du setter den mot huden din. Hvis det ikke er varmt nok, legg den tilbake i mikrobølgeovn. Eller omvendt, kan du lagre pakken i fryseren for en kald pakke.