Digidexo.com

Hvordan å miste Pounds & Inches Med slankepiller

Å miste pounds og inches med slankepiller er mulig, men kan ikke gjøres gjennom medisinering terapi alene. Reseptbelagte og over-the-counter slankepiller er ment å fungere som hjelpemidler i vektkontroll, men uten atferdsmodifisering, er det praktisk talt umulig å kunne kjempe Ardenneroffensiven. Heldigvis finnes det en rekke måter som du trygt kan miste pounds og inches med slankepiller og andre vekttap metoder.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om den potensielle risikoen for over-the-counter slankepiller og kosttilskudd før du begynner å ta noen. Noen, som for eksempel efedrin, kan ha potensielt dødelige bivirkninger, slik som hjerteinfarkt og hjerneslag. Andre urte rettsmidler eller over-the-counter appetitt reduksjonsgir kan ha negativ samhandle med noen medisiner du kan allerede være tatt. Diskuter med ham eller henne reseptbelagte appetitt reduksjonsgir som phentermine, slik at du forstår risikoen og dosering før du tar disse slankepiller.

Ta slankepiller som anvist. Gjør dette om det er en resept appetitt redusering, slik som phentermine, eller en over-the-counter malabsorbtiv medikament, slik som Alli (orlistat.) Ikke slutte å ta medisinen uten å diskutere det med legen din.

Tren regelmessig for å miste pounds og inches med slankepiller. The Mayo Clinic anbefaler at de som ønsker vekttap gjøre minst 30 til 60 minutter med moderat fysisk aktivitet nesten hver dag i uken.

Ta minst en hviledag fra strukturert trening. Men husk at du kan nesten alltid få ekstra fysisk aktivitet gjennom dine daglige gjøremål og ærend, som å ta ut søpla, shopping, klippe plenen, hagearbeid, gjør sengen, og rengjøring av huset.

Drikk minst seks til åtte glass vann om dagen. De som trener eller ekstremt overvektig bør vurdere å drikke enda mer væske.

Slutte å drikke sukkerholdig brus. Faktisk, prøv å ikke drikke selv diett brus, velge vann i stedet. Hvis du må ha noe i tillegg til vann, er varmt eller avkjølt te det beste alternativet. Husk å ikke legge til sukker.

Reduser mengden mat du spiser. Kutt ut junk mat som godteri, potetgull, is og pizza. Konsentrer deg om å spise mer magert protein og meieriprodukter, frukt og grønnsaker, sunnere fett som olivenolje, og hele korn brød og frokostblandinger. Vurdere å bli en kommersiell vekttap program, for eksempel Jenny Craig eller Nutrisystem, hvis du ønsker utvidet ernæringsmessig støtte og veiledning.

Spis en frukt eller en grønnsak når fristelsene streik. Du kan også være lurt å drikke mer vann, mosjon, eller delta i en annen lystbetont aktivitet som ikke involverer overspising.

Vurdere å bli en støttegruppe, som for eksempel Overeaters Anonym eller Weight Watchers. Dette vil hjelpe deg å håndtere følelser som kan føre til overspising og får støtte i din atferd modifikasjon innsats. Disse gruppene tilbyr også et utvalg av mat planer som kan hjelpe til med din nye spise livsstil. Delta på møter regelmessig. Slike tiltak sammen med å endre spise-og mosjonsvaner vil trolig hjelpe garanti for at du vil miste pounds og inches med slankepiller.

Hint

  • Husk at slankepiller alene vil ikke føre til vekttap.
  • Ikke ta flere slankepiller enn anbefalte eller bruke dem lenger enn anbefalt av din lege eller annet helsepersonell. Reseptbelagte appetitt reduksjonsgir, for eksempel phentermine, kan være vanedannende.