Digidexo.com

Hvordan spise to måltider om dagen for å kontrollere blodsukkernivået

Kontrollere blodsukkernivået med et sunt kosthold krever engasjement, og du må jobbe tett med en ernæringsspesialist og din lege. Det er også viktig å sjekke blodsukkernivået både før du spiser og etter å ha spist for å sikre at det du spiser er med på å etablere sunne blodsukkernivået. Du bør huske på at det også vil bidra til å spise sunn snacks mellom måltidene for å opprettholde forbrenningen og menighet av cravings og tretthet.

Hvordan spise to måltider om dagen for å kontrollere blodsukkernivået

Planlegging

•  Arbeid med en ernæring spesialist på hvilke typer mat er bedre egnet for din tilstand. Konstruer en diabetes næringspyramiden og måltider, som kan bidra til å etablere hvor mye stivelse, protein, grønnsaker og frukt, og andre matvarer du kan konsumere på en dag.

Snakk med din ernæringsfysiolog om hvordan å innlemme snacks i din daglige rutine. Det kan være lurt å holde en journal for å spore de gangene du spiser dine måltider, og når du vil spise snacks, for å holde en konsekvent tidsplan for dine måltider.

Hvis du planlegger å spise to måltider om dagen, ta kontakt med ernæringsfysiolog på hva disse måltidene bør bestå av. Det er viktig å spise måltider som vil gi deg opp til 1600 kalorier hvis du er en kvinne, og opp til 2000 kalorier hvis du er en mann. Kaloriene vil også bli innarbeidet i dine snacks.

innlemme flere stivelse i kostholdet ditt. Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse, stivelse er en viktig del av en diabetiker diett. Spis en porsjon av stivelse, for eksempel en kopp ris med ett måltid, og deretter har en annen servering av stivelse som snacks, for eksempel en brødskive med peanøttsmør.

Kontroller at de to hovedmåltider teller. Spis mye frukt og grønnsaker, som kan gi deg nødvendige vitaminer og næringsstoffer.

Få protein i kosten. Ha minst en porsjon protein i ett av dine måltider, for eksempel biff eller kylling. Du kan også konsumere kjøtt erstatning, slik som tofu eller cottage cheese.

Ikke forbruke fet mat, bearbeidet mat, eller mat med høyt fruktose og maisstivelse. Å spise fet mat er counterintuitive, og kan resultere i en spiking av blodsukkernivået, samt andre helsemessige forhold, som for eksempel hjerte- og karsykdommer.

Måltider

Før kutte ned til to måltider om dagen, er det viktig å snakke med legen din. Sunne måltider er en viktig del av å opprettholde stabile blod sukker nivåer, og spiser bare to måltider om dagen, kan ikke anbefales for alle.

9. Snakk med din lege og ernæringsspesialist på hvordan dine måltider og snacks bør være fordelt utover dagen. For eksempel har en morgen snack, etterfulgt av et måltid, og deretter en om ettermiddagen snack, et kveldsmåltid, og en nattlig snack.

Ikke hopp over måltider. Dette kan føre til at blodsukkeret til å droppe drastisk, noe som kan resultere i hypoglykemi. Dette er grunnen til at småspising er også viktig.

Hint

  • Måle blodsukkeret før du spiser. Før du spiser, bør nivåene være mellom 70 og 130 mg / dL. Vent minst to timer etter å ha spist, og måle nivåene igjen. Tallene bør da være mindre enn 180 mg / dl. Hvis tallene er høyere etter å ha spist, ta kontakt med din lege.
  • Begrense fettinntaket kan bidra til å kontrollere blodsukkernivået.
  • Hvis du har en søt tann, kan du prøve å spise melon, sukkerfrie popsicles eller frosne druer.
  • Ta alltid kontakt med lege og ernæringsfysiolog før kutte måltider ned til to om dagen. Når du har diabetes, kan det hende kroppen din trenger flere måltider i løpet av dagen.
  • Ikke noen gang konsumere alkohol når du har diabetes, da dette kan føre til utviklingen av leversykdom, som for eksempel skrumplever.