Digidexo.com

Bakteriell Sinus Infeksjoner

Ifølge Dr. Murray grossan, 35 millioner amerikanere lider av bihulebetennelse hvert år. Bihulebetennelse kan være et resultat av et virus, sopp eller bakterier. Bakterielle bihulebetennelse er den vanligste og enkleste å behandle, sier SinusInfectionHelp.com.

Fakta

Sinus hulrom sitter bak øynene og nesen som en tom plass. Hulrommet filtrerer forurensninger ut av luften før den kommer inn i lungene. Når bihulene blir irritert av allergener, miljøgifter eller bakterier, de hovne opp og kan bli infisert.

Symptomer

Dr. Murray grossan hevder at de vanligste symptomene på en bakteriell bihulebetennelse er vedvarende rennende nese, sinus press, lunger, hodepine og postnasal drypp. Hvis disse symptomene vare i mer enn to uker, har du mest sannsynlig har en bakteriell bihulebetennelse.

Behandling

Ifølge SinusInfectionHelp.com, er bakterie bihulebetennelse behandles med antibiotika. Etter å ha tatt antibiotika i to til tre dager symptomene bør avta. For å sikre en fullstendig gjenoppretting, ikke avvikle bruken av legemiddelet.

Forebygging

Den beste måten å hindre en bakteriell bihulebetennelse er å holde sinus hulrom usvellet og uncongested. Hvis irritasjonen er fra allergi, ta et antihistamin. Hvis irritasjonen er forårsaket av vanlig forkjølelse, et svekket immunsystem eller miljøspørsmål, ta en decongestant.

Komplikasjoner

En bakteriell bihulebetennelse kan spre seg til øret, hals eller i hjernen, forårsaker en mer alvorlig sykdom som kan kreve sykehusinnleggelse.