Digidexo.com

Foot Refleksologi Teknikker

Foot Refleksologi Teknikker


Fotsoneterapi er en type gratis medisin der du legge trykk på bestemte punkter på foten for å forbedre funksjonaliteten til en kropp system og forbedre den generelle helsen. Den venstre fot sies å tilsvare den venstre side av kroppen, og den høyre foten svarer til den høyre side. Hvert organ har en bestemt flekk på foten som kan manipuleres for sine helsemessige fordeler.

Finger Walking Technique

Bruk fingeren vandre refleksologi teknikk ved å finne det punktet på foten som svarer til organet man ønsker å behandle. Da gjelder trykk med fingeren til det punktet mens du bøye og rette fingeren. Flytt fingeren litt med hver bevegelse, slik at du gradvis dekke det angitte punktet. Gjøre svært små bevegelser slik at hele poenget har trykket på den.

Tommel Walking Technique

Den vanligste teknikken i fotsoneterapi er tommelen walking. Dette er også kjent som caterpillar gang fordi bevegelse av tommelen ligner bevegelsen av en gravemaskin. Først, finn punktet på foten for å bli behandlet. Plasser tommelen på det og press. Beveg tommelen som en larve som du rette og bøy tommelen legge press hele tiden. Flytt tommelen over hele poenget området samtidig som svært små bevegelser.

Toe Rotasjon

Arbeid alle punktene på tærne ved å bruke tå rotasjonsteknikk. Bruk fingrene og tommelen til å forstå hver enkelt tå på foten én etter én. Mens du holder på en tå forsiktig og langsomt opp i hele sirkler tre ganger i hver retning.

Slide og presse

Plasser begge hendene på hælen av foten. Skyv tommelen langs bunnen av foten fra midten og utover, arbeider opp fra bunnen av foten til tærne. Denne teknikken virker et stort område av bunnen av foten og bidrar til å frigjøre spenninger.

Hooking

Arbeidet med en liten refleks punkt ved hjelp av kroken teknikk. For å gjøre dette, holde på foten med en hånd. Hvis du er høyrehendt, bruker venstre hånd til å holde foten og høyre hånd til å utføre kroken. Plasser tommelen på refleks punktet, trykk på kraftig og raskt uttak via en hooking bevegelse. Dette er nyttig for å legge press på ørsmå poeng og for å arbeide gjennom tykk hud.