Digidexo.com

Hvordan nyte den flotte naturen med tilpasset Hageredskaper og teknikker

Hage presenterer et mylder av problemer hvis du har leddgikt, er eldre, eller er på annen måte bevegelseshemninger. Det er én ting å overkomme innendørs hindringer som nå toalettpapir på en høy sokkel; men det er noe helt annet å løfte store poser med mulch, knele i skitt, og hoe ugress.

Bruksanvisning

•  Det første du trenger er å totalt forandre din måte å tenke på hageredskaper. Tradisjonelle hageredskaper er upassende for personer som må forholde seg til hånden og fingeren ubehag, så vel som for de med mobilitet utfordringer. Løsningen er å oppsøke hageredskaper laget bare for en slik situasjon. Faktisk, etter å ha brukt noen av disse verktøyene for en stund, kan du lurer på hvorfor du har brukt den "klassiske" type hageredskaper i det siste!

Undersøke hvordan ergonomiske hageredskaper kan gjøre hagearbeid noe kan du igjen nyte. Nøkkelen til en ergonomisk verktøy er nitti graders vinklet grep. Tradisjonelle hagearbeid verktøy gir en gripende overflate som går i en rett linje fra verktøyet hodet til hendene dine. Dette betyr at du må justere dine hender til å samsvare med verktøyet. Kronglete hender, håndledd og armer i en lineær måte resulterer vanligvis i smerte. I motsetning sams ergonomisk hagen verktøyet for deg. Nøkkelelementet er en kort håndtak som hviler på en nitti graders vinkel, eller vinkelrett, til hagen verktøyskaftet. Dette gjør at du kan ta tak i håndtaket med den ene hånden i en naturlig oppreist stilling. Du vil finne trowels, kultivatorer, hakker, og gafler med nettopp en slik en smart design. Hvis du ikke ønsker å gi opp den tradisjonelle lineære-aksel hageredskap, kan du selv kjøpe add-on grep som slår disse inn ergonomiske verktøy.

Når ytterligere støtte er lagt til, kan du prøve spesielle støtte mansjetter som gir hjelp til å ta tak i ergonomisk hagen verktøyet. Finnes i mange typer hageverktøy, fungerer denne støtten mansjett i forbindelse med 90-graders håndtak nevnt ovenfor. Støtten mansjetten er plassert bak 90-graders håndtaket, slik at du kan skli armen gjennom mansjetten. Du har nå to poeng av stabilitet: mansjetten og 90-graders håndtak.

Bruk utvidet håndtak verktøy når du bøyer er et problem. For gartnere som ikke helt kan nå sitt tiltenkte mål, er det hageredskaper med lengre skaft. Kultivatorer, hakker, trowels, og gafler er tilgjengelige med lange skaft mellom 31 "og 34" som tillater en gartner til å sitte på en hage sete caddy eller på bakken og har en tendens til planter fra avstand.

Tips og advarsler

  • Tilbringe tid utendørs vil gjøre du føler deg bedre og forbedre ditt syn!
  • Ikke hage i smerte når det er hjelp tilgjengelig for å lindre den smerten!
  • Ikke nøl med å be om hjelp når du trenger det.