Digidexo.com

Holistisk Kolon Rensing

Holistisk rensing bruker naturlige metoder for å avgifte hele kroppen. Mange helhetlig utøvere anbefale å holde kolon ren som en måte å fremme helse og levealder. For mange leger og alternative medisinske fagfolk, giftstoffer og avfall i celler og vev i kroppen enten forårsake eller øke risikoen for ulike helseproblemer. Kolon rensing fjerner all avføring og rusk som kroppen akkumuleres. En helhetlig kolon rens er en måte å forbedre helsen.

Spis mer fiber

Fiber er anbefalt av American Dietetic Association som å være avgjørende for et sunt og godt balansert kosthold. Fiber kommer i form av frukt, grønnsaker og hele korn mat. Spise et bredt utvalg av disse matvarene hver dag hjelper til med fordøyelsen og elimineringer. The fiber gjør avføringen store og myke så disse avfall kan enkelt fjernes. Hyppig avføring er en av de beste måtene å rense tykktarmen eller tykktarmen på en jevnlig basis. The Mayo Clinic antyder en diett på 20 til 35 gram fiber hver dag.

Drikk mer væske

En annen naturlig og trygg måte å avlaste forstoppelse og øke eliminering er ved å drikke mer væske hver dag. The American Dietetic Association antyder drikking væske før du er tørst. Dette holder vev og organer hydrert som er viktig for god helse. Drikk minst 64 gram væske hver dag, inkludert vann, fruktjuice og grønnsaker juice. Prøv å unngå eller redusere mengden av alkohol, koffein og brus du drikker.

Øvelse Flere vanlige

Regelmessig trening er anbefalt av de fleste eksperter. Med et slikt utvalg av øvelser som er tilgjengelige, alle kan finne noen form for bevegelse for å gjøre konsekvent. Ifølge Mayo Clinic, mosjon "stimulerer tarmaktivitet." Når du trener du flytter alle musklene i kroppen, selv de kolon muskler. Turgåing er en trygg og enkel aerobic trening som folk flest kan gjøre. Høy effekt aerobic øvelser som svømming, løping eller sykling brenne mer fett. De giftstoffer i kroppen er som regel lagret i fett. Ved brenning av overflødig fett, vil du også fjerne giftstoffer. Redusere mengden av giftstoffer i kroppen bidrar også til å rense tykktarmen. Mens kroppen er selvrensende, bruke holistisk kolon rensing metoder kan opprettholde bedre helse.