Digidexo.com

Bivirkninger av munnvann

Skylling med munnvann etter en matbit eller et måltid kan friske pusten, og i henhold til Mayo Clinic leger, kan fluoridated munnvann også bidra til å forhindre hull i tennene. Men er det noen bivirkninger ved bruk av munnvann som kan oppstå hvis du bruker det feil.

Svelge små mengder av munnvann Mens Skylling

De fleste etiketter på baksiden av en munnvann flasken advarer om at du kan oppleve bivirkninger hvis du svelge mer munnvann enn det som brukes til skylling. Oral-B tannleger anbefaler at du ikke få panikk hvis du eller barnet ditt får i seg en liten mengde munnvann. Diaré eller kvalme kan følge, men det bør ikke være for farlig.

Svelge Store mengder munnvann, bevisst eller ubevisst

Ifølge fellesskaps Anti-Drug Koalisjoner av Amerika, er det ikke uvanlig for tenåringer å drikke store mengder munnvann for sitt alkoholinnhold. Hvis du eller noen du kjenner svalene mer munnvann enn det som er nødvendig for skylling formål, kan bivirkninger er oppkast, diaré, sløret tale, svimmelhet, og i henhold til Oral-B tannleger, selv koma. Det er viktig å ringe giftkontrollen eller ta offeret til legevakten hvis dette skjer.

Burning Sensations etter skylling

Mange barn har en aversjon til munnvann, som har et rykte for å forlate en krydret, brennende følelse i munnen etter skylling. Selv om dette ikke nødvendigvis er en bivirkning, kan du oppmuntre de med risiko for hull i tennene til å prøve munnvann merker som kommer i milde smaker, for eksempel oransje eller tyggis.

Forebygge munnvann Ulykker i små barn

Oral-B antyder fortynne munnvann hvis det er nødvendig. Selv om noen merker kanskje ikke fungerer så effektivt når fortynnet, kan dette gi deg trygghet når barnet bruker munnvann, spesielt hvis han har en vane å svelge.

Også, være sammen med barnet hver gang han bruker munnvann for å sikre at han spytter den ut hver gang.

Tips for bruk av Non-Alcoholic munnvann

Vanlige bivirkninger av alkoholholdig munnvann, ifølge Dr. Dan Peterson, inkluderer magesår, nummenhet, flekker, og selv erosjon av tannkjøtt. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, bytte til en alkoholfri munnvann. Alkoholfrie munnvann er også anbefalt til bruk for en utvinne alkoholiker.