Digidexo.com

Hva er Wild Yam Gel brukes til?

Wild yam gel er en aktuell gel som inneholder wild yam urt. Denne gel, vanligvis laget ved å kombinere wild yam med en aloe vera base, er dokumentert å hjelpe den kvinnelige hormonsystemet.

Depot Effects

Wild yam er noen ganger utarbeidet som en gel-leveringssystem, fordi dette kan brukes lokalt på innsiden av lårene, magen eller andre områder. Urte effekter absorberes gjennom huden, eller gjennom huden.

Progesteron Levering

Wild yam gel blir brukt til å tilveiebringe levering av naturlig progesteron, som er et hormon som benyttes av det kvinnelige reproduksjonssystemet.

Menopause Relief

I tillegg til å hjelpe med smertefull menstruasjon, er wild yam gel brukes til å lindre symptomene på overgangsalder, som nattesvette, tørr skjede og hetetokter.

Phytoestrogen

Diosgenin er phytoestrogen, en østrogen-lignende stoff i noen planter, som er funnet i wild yam. Dette er hva som får kroppen til å reagere på wild yam som om det var faktisk progesteron.

Sikkerhet

Wild yam gel er generelt ansett sikrere enn østrogen som et supplement, fordi det ikke forårsaker cellene til å vokse, slik tilfellet er med overskudd av østrogen effekt på livmorkreft.