Digidexo.com

Hvordan detox kroppen din gjennom føttene

Hvordan detox kroppen din gjennom føttene


Selv om det er noe kontroversielt, er avgiftning av kroppen gjennom føttene en stadig mer populær praksis basert på kinesisk medisin. I den kinesiske system av refleksologi, blir foten antas å inneholde naturlige energi soner som er koblet til de store organsystemer i kroppen. I akupunktur, er disse sonene aktiveres gjennom innsetting av nåler. Avgiftning gjennom føttene er en kombinasjon av denne ideen med kinesisk urtemedisin, noe som resulterer i sekresjon av interne giftstoffer på en måte som ligner på svetting.

Bruksanvisning

•  Forbered et fotbad. Spesielle ionisk fotbad er markedsført for avgiftning av kroppen gjennom føttene, og sies å gi lindring fra et bredt spekter av sykdommer, inkludert migrene, høyt blodtrykk, diabetes, kviser, leddgikt, depresjon og tretthet. Først, tilsett vann og salt til den lille badekar eller spa. Deretter suge føttene i badekaret for opp til 20 minutter, da en strøm av ioner sendes gjennom vannet ved en vedlagt array. Snart vil vannet endre farger, avslører hvilke typer giftstoffer blir fjernet.

Sammenlign vannet til en gift diagram. Like etter setter føttene, vil vannet i ionisk bad endre farger, avslører hvilke typer giftstoffer blir fjernet. En ionisk fotbad bør komme med et diagram som matcher fargen på vannet som den endres til å betegne bestemte typer avrusning. For eksempel indikerer sort vann toksiner fra leveren, mens oransje antyder fjerning av giftstoffer fra leddene. Denne informasjonen kan brukes til å velge andre naturmidler for å fortsette avrusning prosessen.

Fest en lapp. En annen måte å øke avgiftning av kroppen gjennom føttene er å bruke en homøopatisk fots oppdateringen. Disse er impregnert med tre-eddik essens fra visse medisinske trær i det kinesiske systemet; de kan være festet til sålen av foten som et klistremerke og slitt over natten. I morgen, vil du som regel oppdage at lappen har skiftet farge, noe som reflekterer giftstoffene trekkes ut av kroppen gjennom føttene.

Tips og advarsler

  • Avgiftning gjennom føttene via en hvilken som helst eller alle av disse metodene er ideelt utført daglig, til vannet, eller plasteret forblir ren etter en normal bruksperiode.
  • Krav fra fot-detox-produkter støttes ikke av de fleste leger eller FDA.