Digidexo.com

Hva er fordelene med Iført støttestrømper?

Hva er fordelene med Iført støttestrømper?


De er ikke din bestemors støtte slangen lenger. Støttestrømper i dag kommer i en rekke ulike stiler, fra funksjonelle og ugjennomsiktig til sexy og lår-høy med blonder --- og de fortsatt beholde alle fordelene som bestemor likte.

Strømper for pasienter av alle slag

Støttestrømper, sokker og gradert kompresjon strømper hjelp med etappe problemer og plager. De blir generelt anbefalt av leger. Menn og kvinner i alle aldre, inkludert gravide kvinner, kan bli bedt om å bære støttestrømper.

Hva de gjør

Støttestrømper generelt arbeid ved å skape trykk rundt ankelen. Dette hjelper med sirkulasjon.

De kan også bistå med behandling av:

-Mindre til alvorlige smerter
-swelling
Deep venetrombose
-varicose årer
-Andre etappe problemer

Væskeretensjon

Støttestrømper kan redusere væskeansamling i ben og ankler. De kan også forbedre den generelle smerter, 'tetthet' og følelse av tyngde på grunn av væskeretensjon.

Hjelp til smertefulle leggsår

Smertefulle venøse sår hud kan bli hjulpet av seg kompresjonsstrømper som styrer væske buildup og pooling av blod i leggene.

Forebygging er nøkkelen

Støttestrømper kan hjelpe restaurant servitørene eller andre som må stå på føttene for lange perioder av gangen ved å hindre utmattelse. De kan bidra til å forsinke utbruddet av åreknuter og andre bein plager.

Hvorfor er komprimering viktig?

Hvis du har noen sirkulasjonsproblemer, er det svært viktig å bruke kompresjonsstrømper for å holde blodet sirkulerer. Hvis blod og væske får lov til basseng i bena, leggene, eller ankler, vil bena blir hovne, verkende og til og med smertefull. Verre, etter forlenget hevelse huden din vil begynne å bryte ned på bena og danner åpne sår eller leggsår.