Digidexo.com

En guide til Joint Health

Tegn på felles problemer er smerter, stivhet (spesielt om morgenen), creakiness og generelle vanskeligheter flytte rundt. Selv om du ikke allerede har felles problemer, er det en god idé å bevisst arbeide for å opprettholde felles helse for å forbedre kroppens generelle funksjon. Mild til moderat mosjon, en god ernæring plan og felles helse kosttilskudd alle kan hjelpe deg med å forbedre felles helse.

Trening

Hvis du har problemer med leddene, for eksempel leddgikt, diskutere trening med legen din. Trening kan være gunstig for leddene ved å styrke dem og redusere smerte symptomer. Men det er viktig å starte noen øvelse diett sakte for å tillate kroppen å akklimatisere. Fokus på fleksibilitet ved sakte strekker seg. Inkluder enkle styrke-øvelser som push-ups og lys dumbbell arbeid. Og sørg for å inkludere aerobic trening. Eksempler på kardiovaskulær trening som er skånsom mot leddene inkluderer svømming, turgåing og sykling. Du kan også registrere deg for noen yoga eller tai chi-klasser.

Essensielle fettsyrer

Mange mennesker viker unna fett, men det er gunstige fettsyrene som kroppen din trenger for å fungere skikkelig. Disse inkluderer omega-3 fettsyrer, for eksempel alfa-linolensyre (ALA). Omega-3 fettsyrer kan forbedre felles helse ved å redusere betennelser og redusere leddstivhet. Omega-3 fettsyrer kan støtte integriteten av brusk i leddene. Det kan også støtte bein styrke og øke kalsiumnivået. Du kan kjøpe omega-3 tilskudd som tran, eller få essensielle fettsyrer fra mat kilder som laks, makrell, tunfisk, valnøtter, soyabønner, gresskarfrø eller bakken linfrø. Hvis du er på diabetes eller blodfortynnende medisiner eller har en blødning lidelse, diskutere omega-3 kosttilskudd med legen din først.

Kalsium

Kalsium er viktig for mange kroppsfunksjoner, inkludert blodtrykk regulering, blodpropp, produksjon hormoner og enzymer, og sender nerveimpulser. Hvis blodet ikke inneholder nok kalsium, vil kroppen stjele den fra bein for å få det den trenger. Det er viktig å få nok kalsium på en daglig basis for å opprettholde felles helse og forebygge bentap. Den anbefalte daglige rasjon (RDA) av kalsium for gjennomsnittlig voksen alder 19-50 er 1000 mg. per dag. Gravide og ammende kvinner vil trenge mer. Kosten kilder til kalsium inkluderer meieriprodukter, grønne bladgrønnsaker, bønner, tofu og fisk.